Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon Schade Service gaat van start

31 oktober 2011

Op 1 november a.s. gaan ruim 500 schadeherstel bedrijven van start in het nieuwe schadeherstelnetwerk: Aegon Schade Service. De afgelopen dagen heeft Aegon alle 500 reparateurs gesproken en zijn er zowel door Aegon als ABZ presentaties gegeven over de werkwijze van Aegon Schade Service. Hiermee is het startsein gegeven van de samenwerking tussen schadeherstellers en Aegon.

“Zoals wij in juni aankondigden starten wij a.s. dinsdag met Aegon Schade Service. Ons eigen netwerk van schadeherstelbedrijven voor onze verzekerden. Met dit netwerk willen we ons onderscheiden met een herkenbare Aegon-service. Waarbij we samen met de schadeherstelnetwerken rechtstreeks contact hebben met onze klanten.”, aldus Sitske Mauritsz van Aegon Schadeverzekeringen. “De positieve reacties van de reparateurs de afgelopen dagen geven mij heel veel energie en vertrouwen in een mooie samenwerking.”

Aegon Schade Service bevat de volgende kenmerken:

  • Het schadeherstelbedrijf en Aegon doen er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen bij de afwikkeling van de schade.
  • De samenwerking tussen reparateur en Aegon is transparant en heeft als doel de schadelast te beheersen.
  • Het schadeherstelproces moet op alle vlakken kwalitatief hoog zijn. Van schadeherstel tot en met halen en brengen van de klant.
  • De kwaliteit van de samenwerking wordt beoordeeld op de volgende criteria: de beleving van de klant, de technische reparatie en de gemiddelde schadelast.
  • Postcode zoektool voor opzoeken van “de beste reparateur” in de regio.
  • Aegon geeft een vergoeding voor de inzet van vervangend vervoer en haal- & brengservice.
  • Aegon geeft een vergoeding voor afhandeling total loss schaden.