Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon trots op winnen Gouden Spreekbuis

10 november 2009

Aegon heeft de Gouden Spreekbuis 2009 gewonnen! De Gouden Spreekbuis, een initiatief van marktonderzoekbureau Blauw Research, wordt toegekend aan de geldverstrekker die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ondanks een krimpende hypotheekmarkt, ziet Aegon zijn marktaandeel groeien. Daarnaast heeft Aegon voor 2010 de beste voorkeurspositie.

De uitreiking van de Gouden Spreekbuis 2009 vond gisteren plaats op een seminar van Blauw Research ter gelegenheid van het opleveren van de Imago Blauwdruk  HypotheekVerstrekkers 2009. Volgens Blauw heeft Aegon zijn sterke positie te danken aan onder meer een verbeterde dienstverlening en het bieden van concurrerende producten tegen scherpe rentes. Aegon heeft niet alleen een goede ontwikkeling doorgemaakt, maar heeft, volgens Blauw, voor 2010 ook de beste voorkeurspositie.

Frits Drost, directeur hypotheken Aegon, nam de Gouden Spreekbuis vol trots in ontvangst; “We zijn erg blij met deze erkenning van het intermediair. Aegon heeft ingezet op een consequent beleid met goede producten, goede dienstverlening, goede mensen en goede funding. Het uitgangspunt is daarnaast dat we willen dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. We hebben daarom duidelijke keuzes gemaakt in wat we wel en wat we niet doen. Dat heeft geresulteerd in een flinke groei van ons marktaandeel (van 3,1% in september 2008 naar 5,9% in september 2009) en een uitstekende samenwerking met het intermediair.”

Aegon biedt een uitgebreid aanbod aan hypotheken met gunstige voorwaarden en een scherpe rente.
Circa 325 tussenpersonen die in 2008 helemaal geen zaken deden met Aegon, hebben in 2009 één of meer hypotheekoffertes aangevraagd. Ruim 70% van deze intermediairs hebben de hypotheek van hun klanten ook daadwerkelijk bij Aegon ondergebracht. Meer dan 90% van de hypotheekaanvragen komen elektronisch bij Aegon binnen. Aegon stuurt desgewenst de offertes ook digitaal via HDN aan het intermediair terug. Ook biedt Aegon het intermediair handige webmodules die men op de eigen website kan plaatsen.

Aegon gaat door op de ingeslagen weg met snelle, goede dienstverlening en concurrerende producten tegen een scherpe rente.

Meer informatie over onze hypotheken.