Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon verrast klanten met Porsche, Tesla, Mini en Jaguar

11 februari 2015

Schade rijden met je auto is ontzettend vervelend. Voor onze klanten doen wij altijd ons best om het herstel zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Om te vieren dat we een nieuwe Aegon Autoverzekering hebben, maakten we er voor een aantal klanten wel iets héél bijzonders van. 

Als je schade hebt aan je auto, dan is dat ontzettend vervelend. Je auto moet naar de garage en dan krijg je vaak een leenauto waar je liever niet in gezien wilt worden. Dat kan ook anders, dachten wij.

Een Porsche, Tesla, Jaguar of luxe Mini Cooper als leenauto

Vandaar dat we een aantal Aegon-klanten en mensen die ergens anders hun auto verzekerd hebben, hebben verrast met een speciale leenauto. In de periode dat hun auto werd hersteld door de bij Aegon Schade Service aangesloten garage ABS den Elzen in Zoetermeer, mochten zij rondrijden in bijvoorbeeld een Porsche 911, een Tesla Model S of een Jaguar F-type. Onder het mom van het opnemen van een bedrijfsfilmpje filmden we de nietsvermoedende klanten van de schadehersteller toen zij de auto kregen. Bekijk welke auto’s ze meekregen en hoe ze erop reageerden in onderstaande video.   

Aandacht voor de nieuwe Aegon Autoverzekering

Deze ‘random act of kindness’ video hebben we gemaakt omdat we onlangs de nieuwe Aegon Autoverzekering hebben gelanceerd. Voor het eerst is dezelfde autoverzekering verkrijgbaar in alle kanalen, dus zowel bij de adviseur als online. En met de nieuwe Allrisk dekking van de Aegon Autoverzekering wordt vervangend vervoer goed geregeld en ben je verzekerd zoals jij wilt. Je kiest namelijk zelf de dekking die bij je auto en je wensen past.