Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon wint de Performance Award én Zilveren spreekbuis

21 december 2012

Aegon heeft dit jaar de Performance Award én de Zilveren Spreekbuis onder hypotheekverstrekkers gewonnen. Sibylla Bantema, directeur Aegon Hypotheken: 'We zijn super trots op beide prijzen. De Performance Award maakt ons zo blij omdat deze is gegeven door onafhankelijke adviseurs die daadwerkelijk met ons samenwerken", zegt Sibylla. "Zij vinden dat wij op bijna alle fronten een duidelijke positieve ontwikkeling doormaken in onze dienstverlening. Vooral op het acceptatieproces en de accountmanagers is Aegon sterk verbeterd. Dat komt onze dienstverlening naar de adviseurs ten goede maar ook naar onze klanten. We bedanken de adviseurs hartelijk voor deze prijs".

Zilveren spreekbuis voor communicatie en imago

De Gouden Spreekbuis wordt toegekend aan de hypotheekverstrekker die zich het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie en imago. Dit jaar gaat de prijs ook weer naar Obvion. "Zij zetten de klant echt centraal en denkt mee over oplossingen", zegt de jury. "Wij zijn trots op de gedeelde 'zilveren' plaats met Florius. Wij feliciteren Obvion met de gouden spreekbuis, aldus Sibylla Bantema.

Beide awards zijn een initiatief van marktonderzoekbureau Blauw Research

Zowel de nominaties als de uiteindelijke winnaars zijn door Blauw Research gebaseerd op de resultaten uit de Imago Blauwdruk HypotheekVerstrekkers 2012 en de scores die werden toegekend door de vakjury bestaande uit Theo van Vugt (Assurantie Magazine), Bas Millenaar (De Hypotheker) en Bart de Nie (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs).