Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Ajax brengt pensioen onder bij Aegon

28 november 2008

Ajax heeft bij AEGON een DC Garant pensioencontract gesloten dat in gaat op 1 mei 2009 en geldt voor 135 werknemers. De spelers en trainers vallen niet onder dit contract, voor hen gelden branche brede regelingen. De overeenkomst is tot stand gekomen door een uitgebreide marktscan waarbij ABN AMRO Verzekeringen als adviseur voor Ajax heeft opgetreden.

Versterking onderlinge band

Algemeen Directeur Ajax, Rik van den Boog, legt uit waarom er voor AEGON gekozen is: “We hebben niet zomaar voor AEGON gekozen. Het is voor Ajax van belang dat we niet alleen de scherpste tarieven hebben, maar ook dat onze werknemers de beste garanties hebben met betrekking tot hun pensioen. Dat we die combinatie bij onze hoofdsponsor hebben gevonden is geweldig. Het bewijst dat AEGON ook op dat terrein een goede partner is en het contract versterkt de onderlinge band tussen Ajax en AEGON. Daar zijn we natuurlijk erg tevreden over.”

AEGON is natuurlijk trots om naast hoofdsponsor, nu ook de pensioenverzekeraar van Ajax te zijn. “De samenwerking is vanaf het begin goed geweest”, geeft Heiko Hoogendijk, directeur Sales AEGON Corporate & Institutional Clients, aan. “Ajax heeft een uitgebreide marktscan laten doen door hun adviseur. AEGON is toen als beste uit de bus gekomen. Hieruit blijkt maar weer eens dat Ajax en AEGON een zeer goede match is, en niet alleen op sportief gebied.”

Het Doel van AEGON

AEGON wil met het hoofdsponsorschap van Ajax AEGON fans creëren. Dit doet AEGON op een eerlijke, betrokken en sympathieke wijze. Bij het afsluiten van een pensioencontract gaat AEGON daarom naar de klant met “Het Doel van AEGON”. Medewerkers kunnen door het nemen van penalty’s kans maken op leuke Ajax prijzen en de titel ‘Penalty Koning(in)’. De eerste penalty van deze actie werd vandaag genomen door Ajacied en nu individueel jeugdtrainer Bryan Roy.