Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Consumenten meest tevreden over Aegon Reisverzekering

28 februari 2014

Consumenten zijn het meest tevreden over de reisverzekering van Aegon. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat de website Reisverzekering.nl heeft gehouden onder 576 verzekerden.

Of het nu gaat om klantenservice, de afhandeling van claims, kwaliteit, prijs of algemene tevredenheid: Aegon scoort van alle verzekeraars het best. We worden gevolgd door de ANWB.

In het onderzoek komt naar voren dat consumenten vertrouwen hebben in onze medewerkers. Ze worden netjes geholpen, voelen zich goed geïnformeerd en zijn geen nummer. Bovendien zijn de verzekerden goed te spreken over onze wachttijden en vinden zij het indienen van declaraties eenvoudig. Het uiteindelijke rapportcijfer voor Aegon komt daarmee uit op een 8,0.

Onder de ondervraagde consumenten blijkt de doorlopende reisverzekering het meest populair te zijn: 85% van de ondervraagden heeft er één. Annuleringsverzekeringen zijn nog weinig populair: slechts 37% sluit deze verzekering af. Lees meer over de doorlopende reisverzekering van Aegon.

Consumenten meest tevreden over Aegon Reisverzekering