Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Duizendste beleggingshypotheek gesloten

1 juli 2002

De nieuwe beleggingshypotheek van AEGON Particulieren, die eind vorig jaar werd geïntroduceerd, blijkt erg in trek te zijn. Dinsdag 2 juli is in Heerlen de duizendste AEGON BeleggingsHypotheek-akte getekend. De kopers, die hun hypotheek hadden gesloten via Ruijters Financiële Diensten in Maastricht, werden door AEGON Particulieren uitgebreid in het zonnetje gezet.

De beleggingshypotheek van AEGON Particulieren bestaat uit een hypothecaire geldlening en een beleggingsrekening, de AEGON VermogensRekening. Daarmee bouwt de klant door beleggingen (of sparen) een vermogen op. Over de geldlening betaalt hij of zij hypotheekrente en via de AEGON VermogensRekening lost de klant later geheel of gedeeltelijk de hypothecaire lening af. Afgelopen voorjaar werd de AEGON BeleggingsHypotheek nog genomineerd als hypotheekproduct van het jaar.

Klanten hebben met de BeleggingsHypotheek alle mogelijke vrijheid. Niet alleen kunnen de klanten dagelijks de waarde-ontwikkeling via het internet volgen, ook kunnen zij zelf overboekingen of switches uitvoeren via internet, telefoon of op papier. Is de opgebouwde waarde op de VermogensRekening hoger dan wat AEGON minimaal nodig acht, dan kan de klant hier ook vrij over beschikken.

Na de ondertekening van de akte van de duizendste AEGON BeleggingsHypotheek, op het kantoor van het Heerlense notariskantoor Van de Weijer en Leussink, werden de verraste kopers uitgebreid gefêteerd. De heer Quaedvlieg en mevrouw Merziane kregen van Marco Kruis, rayondirecteur van AEGON Particulieren, een gratis in- of exterieuradvies aangeboden. Daarnaast kregen zij een cheque ter waarde van EUR 1000,-, te besteden aan het in- of exterieur van het huis.