Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Eerste brieven deelnemers Stichting Koersplandewegkwijt verzonden

28 december 2013

Deelnemers met een beëindigde Koersplan polis

Aegon is in december 2013 van start gegaan om de deelnemers van de Stichting Koersplandewegkwijt met een beëindigde polis per brief te informeren over de compensatie die zij zullen ontvangen van Aegon. De deelnemers ontvangen in de komende weken hun brief met daarin onder andere informatie over de wijze van betaling. De brieven worden in blokken verstuurd, waardoor een deel van de mensen de brief nog in december ontvangt en anderen in het begin van 2014.

Deelnemers met een nog lopende Koersplan polis

Aansluitend worden degenen met een nog lopende polis die geregistreerd staan bij Stichting Koersplandewegkwijt in het voorjaar van 2014 op de hoogte gesteld van de op hen betrekking hebbende compensatie.

Gesprekken over niet-leden Stichting Koersplandewegkwijt

De Stichting Koersplandewegkwijt en Aegon zijn de afgelopen periode ook intensief met elkaar in gesprek over klanten met een Koersplanpolis die zich niet hebben aangesloten bij de Stichting. De reeks inmiddels gevoerde gesprekken tussen de Stichting en Aegon zijn constructief en voortvarend en een aantal deelonderzoeken is al bijna afgerond.

Bekijk de volgende berichten van de Stichting Koersplandewegkwijt: bericht voor deelnemers en bericht voor niet-deelnemers