Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Feestelijke opening van nieuwe Aegon pand in Leeuwarden

5 december 2016

Per 5 december 2016 is het kantoor van Aegon in Leeuwarden op het nieuwe adres Snekerkade 1 in Leeuwarden gevestigd. De verzekeraar en geldverstrekker is verhuisd naar de overkant van de voormalige locatie aan de Lange Marktstraat, vlakbij het NS-station Leeuwarden. Het nieuwe kantoor omvat straks twee van de zeven geschakelde gebouwen. In de overige bouwdelen zetelen nu Achmea en FBTO. 

‘Het nieuwe pand is efficiënter ingedeeld, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen vinden. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat alles fris en nieuw is’, zegt Robert van der Tol, directielid van Aegon. Het karakteristieke gebouw is in 2002 opgeleverd door Bonnema architecten. In het pand werken vanaf maandag 5 december dagelijks meer dan 1100 mensen van Aegon.

Aegon's voorganger Algemeen Friesch begrafenisfonds Memento Mori is al sinds 1844 actief in Leeuwarden. Robert van der Tol: ‘Het is bijzonder om als bedrijf een historische band met een stad te mogen onderhouden. Dat is voor ons meer dan alleen een bedrijf runnen. We vinden het ook belangrijk om betrokken te zijn bij het maatschappelijke en culturele leven in Leeuwarden, daarom zijn partner van de Leeuwarder uitdaging en De Harmonie’

Aegon is één van de grootste werkgevers van Friesland. ‘Dat is een verantwoordelijkheid die wij serieus nemen. We zijn ook gelukkig met de medewerkers die we hier kunnen vinden: goed opgeleid en klantgericht. Dat zijn de mensen die wij als moderne financiële dienstverlener zoeken’, aldus van der Tol.

 

Nieuwe vestiging Leeuwarden

 

Aegon | Nienke Torensma
Woordvoerder
+31 70 344 59 85 
+31 6 22 61 47 65