Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Hagenaars welkom bij pensioenspreekuur Aegon

10 september 2013

Pensioenverzekeraar Aegon nodigt de inwoners van Den Haag uit voor een pensioenspreekuur. Iedereen met vragen over pensioen is woensdag 2 oktober vanaf 17.00 uur welkom in het hoofdkantoor van Aegon aan het Aegonplein in Den Haag.

Volgens initiatiefneemster Marjolein Wester van Aegon zitten veel mensen met vragen over hun pensioen: "Terwijl wij een kantoor vol pensioenexperts hebben! Daarom zetten we deze woensdagavond onze deuren open voor de mensen die bij ons in de stad wonen. Hark al je pensioenpapieren bij elkaar en kijk samen met onze experts hoe je ervoor staat."

Onbetaalde vrijwilligers

Aegon organiseert het pensioenspreekuur omdat de verzekeraar mensen bewust wil maken van hun financiële situatie. "Ook als mensen geen klant zijn bij ons, zijn ze van harte welkom! Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. We gaan geen producten verkopen. "Aegon maakt voor de experts gebruik van eigen medewerkers. "Iedereen werkt die avond als onbetaalde vrijwilliger."

Vooral mensen in de leeftijd van 35 tot 50 jaar moeten zich in hun pensioen verdiepen. "Op die leeftijd kun je nog een aanpassing maken in je pensioenopbouw als het nodig is. Als je vlak voor je pensioen zit, valt er weinig meer te verbeteren", aldus Marjolein Wester.

De pensioenspreekuren worden georganiseerd tijdens de landelijke Pensioen3daagse begin oktober.

Aanmelden

Bewoners die willen meedoen aan de actie, moeten zich van tevoren even aanmelden via Marjolein Wester, tel. (070) 344 88 92.