Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Heeft u schade door het noodweer van vorige week?

29 juni 2016

 

Bent u verzekerd bij Aegon en heeft u schade door het noodweer van vorige week? 

Aegon beschikt over een eigen herstelnetwerk voor schade op een woonverzekering. Voor het inschakelen van een hersteller kunt u contact opnemen met de Aegon Schadeservice op 088 344 00 00. De hersteller neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak. De voordelen van het gebruik van de Aegon Schadeservice zijn onder andere: 

  • Het herstelbedrijf factureert rechtstreeks aan Aegon. U hoeft daarom nooit zelf kosten voor te schieten.
  • Kortere doorlooptijden, u hoeft immers niet te wachten op akkoord op facturen en dergelijke.
  • Minder administratie, want bijvoorbeeld een schadeformulier is niet nodig.
  • De hersteller neemt binnen 2 uur contact met u op en is binnen 24 uur op locatie. Als het nodig is treft deze direct noodvoorzieningen. 

Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk te reageren

Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk te reageren. Wegens de huidige grote drukte is de maximale reactietijd 10 werkdagen.

Heeft u hagelschade aan uw auto: neem contact op met het Aegon Hagelcentrum

Vanwege de aanzienlijke hagelschade die vorige week in Zuid Nederland aan voertuigen is ontstaan heeft Aegon het Aegon Hagelcentrum opgericht. Dit centrum bestaat uit een aantal geselecteerde Aegon Schadeservice herstellers. Zij zijn speciaal ingericht om voertuigen met hagelschade voor onze klanten te herstellen. Zo bieden wij gegarandeerde kwaliteit, service en snelheid. 

Afspraak maken om de schade te herstellen

  • Via het speciaal daarvoor ingerichte Aegon callcenter kan een afspraak worden gemaakt voor een eerste intake. Dit kan telefonisch via 085 04 44 567 op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur.
  • De intake wordt uitgevoerd door het Aegon Hagelcentrum en bestaat uit een inventarisatie van de ernst en de omvang van de schade. Tijdens de intake wordt direct een reparatiedatum afgesproken.