Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Ingrid de Graaf nieuwe voorzitter Particulier van Aegon Nederland

29 maart 2017

Ingrid de Graaf (47) treedt per 1 mei aan bij Aegon Nederland als voorzitter Particulier en lid van de statutaire directie van Aegon Nederland N.V. Ingrid de Graaf komt van Delta Lloyd waar ze in ruim 15 jaar verschillende managementrollen heeft vervuld. Ze was vanaf mei 2014 lid van de raad van bestuur van Delta Lloyd.

 

Ingrid volgt Robert van der Tol (51) op die de afgelopen 9 jaar binnen de directie van Aegon Nederland onder andere verantwoordelijk is geweest voor de klantenservice en het leven- en hypothekenbedrijf. Binnen de door hem nieuw gevormde divisie Particulier gaat hij zich vanaf 1 mei toeleggen op de product waardeketens en het verder verbeteren van operationele- en klantprocessen als Chief Operations Officer.

 

Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland, is blij met de toevoeging van Ingrid de Graaf aan de directie van Aegon Nederland. “Ingrid heeft zich bewezen als een veelzijdig bestuurder met een scherp oog voor klanten en maatschappelijke relevantie. Ook heeft zij ervaring met het aansturen van verschillende distributiekanalen. Met haar achtergrond en expertise heeft Ingrid alles in huis om de ontwikkeling van ons Particuliere bedrijf naar de toekomst te leiden.”

 

Een mooie basis

“Robert van der Tol heeft zich op zijn kenmerkende energieke wijze de afgelopen jaren ingezet voor het verbeteren van de klantenservice en het verder uitbouwen van ons leven- en hypothekenbedrijf”, aldus Maarten Edixhoven. “Als kwartiermaker Aegon Particulier heeft Robert een goede aanzet gegeven voor een wendbare organisatie, waarbij het klantbelang, digitalisering en data en analytics in de genen zit. Een mooie basis voor zowel Ingrid als Robert om in hun nieuwe rollen verder op door te gaan.”