Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Let op! Het kan zijn dat u een phishingmail ontvangt

2 augustus 2016

Een aantal van onze klanten heeft een phishing e-mail gekregen. Dit is een e-mail waarbij het lijkt alsof deze afkomstig is van Aegon Bank.

De mail is ondertekend door Aegon Bank. Het onderwerp van de mail is: ‘U heeft 1 ongelezen bericht’. Let op: dit bericht is niet afkomstig van Aegon of Aegon Bank. Heeft u deze e-mail in uw inbox? Verwijder de mail dan direct.

Het doel van de phishingmail is om u te laten klikken op een link. U komt daarna op een pagina waar u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam, wachtwoord, BSN en geboortedatum. We adviseren u dringend om dit bericht te negeren en de e-mail direct te verwijderen. Wij vragen onze klanten nooit in e-mails of op webpagina’s om persoonlijke gegevens zoals BSN en geboortedatum.

Indien u heeft, of denkt te hebben ingelogd op deze website, verander dan zo spoedig mogelijk uw wachtwoord van Mijn Aegon en eventuele andere accounts waarvoor u hetzelfde wachtwoord gebruikt. Heeft u geklikt op de link? Bel ons dan zo snel mogelijk op 088 344 12 34.