Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Meerijden is meehelpen

17 april 2015

Op 17 april is de vierde editie van de Alzheimer Rally, een wedstrijd waarbij bestuurders van fraaie klassiekers zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar Alzheimer. Aegon is sponsor van het onderzoek naar Alzheimer. Daarom verlootten we onder onze klanten met een oldtimerverzekering drie startbewijzen. 

Deelnemer Peter is één van de drie winnaars en vertelt waarom hij meerijdt: “Ik dacht altijd dat Alzheimer iets was voor oude mensen, totdat een vriendin van ons op haar 56ste te horen kreeg dat ze Alzheimer had. Het komt dan ineens dichtbij, stel je voor dat het jezelf zou overkomen. Het is goed dat mensen zich dit realiseren. We rijden daarom graag mee met de Alzheimer Rally!”

Ook deelnemer Bas wil zoveel mogelijk geld inzamelen met de rally: “Mijn vrouw werkt in de verzorging en heeft dagelijks met Alzheimerpatiënten te maken. Hierdoor weet ik dat er veel geld nodig is om meer te weten te komen over de oorzaken van de ziekte. De Alzheimer Rally is hiervoor een goed initiatief.”

Zelf bewust keuzes maken

Aegon wil dat mensen zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Als de ziekte van Alzheimer je geheugen en bewustzijn aantast, kun je dat niet meer. Rob Spuijbroek, directeur Aegon Schade: ‘Daarom is de Alzheimer Rally voor ons belangrijk. Alle opbrengsten hiervan komen ten gunste van het VUmc Alzheimercentrum. Aegon sponsort het VUmc Alzheimercentrum al sinds 2002, zodat zij onderzoek kunnen blijven doen naar de oorzaken en behandeling van Alzheimer.’

Meer weten? 

Kijk op Alzheimerrally.nl voor meer informatie over de rally. Op Aegon.nl vind je meer informatie over onze sponsoring van het onderzoek naar Alzheimer.