Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Mijn Aegon app helpt klant met financiele keuzes

4 augustus 2014

Klanten van Aegon kunnen al hun producten straks bekijken in de Mijn Aegon app op hun smartphone en tablet. De verzekeraar heeft verdere stappen gezet om de dienstverlening aan klanten mobiel te maken.

Dienstverlening Aegon komt mobiel beschikbaar

Vanaf nu biedt de app inzicht in de spaarrekeningen, beleggingen, de waarde van levensverzekeringen, de pensioensituatie en de specifieke AOW-leeftijd van klanten. Klanten kunnen diverse handelingen verrichten, zoals het overboeken van spaargeld. Vanuit de app kan ook direct met Aegon of uw adviseur worden gebeld. Later dit jaar is de hypotheek te raadplegen, evenals de polissen van schadeverzekeringen. Dan is het mogelijk schade te fotograferen en te melden via de app of direct een schadeherstelbedrijf te zoeken op basis van de locatie.

Betere keuzes

Aegon hoopt dat klanten de app gebruiken om vaker hun financiële situatie in te zien en zo betere keuzes maken voor hun financiële toekomst. De app is een vervolg op Mijn Aegon, waar klanten van Aegon sinds vorig jaar al hun producten en diensten in één overzicht hebben.

De Mijn Aegon app is beschikbaar voor Apple en Android, voor smartphone en tablet. Ter gelegenheid van de introductie van de Mijn Aegon app kunnen klanten deelnemen aan een webinar dat plaatsvindt in oktober/november van dit jaar. Aegon beantwoordt dan vragen over de werking van de app en gaat dieper in op de pensioensituatie die wordt getoond. Meldt u zich aan voor het webinar "Inzicht in uw pensioen met de Mijn Aegon app".

Toepassingen per direct

  • Spaarsaldo checken en geld overboeken
  • Actuele pensioensituatie en AOW-leeftijd inzien
  • Inzicht in de waarde van de levensverzekering
  • Persoonlijke gegevens wijzigen
  • Contact opnemen met uw adviseur en Aegon

Toepassingen later dit jaar

  • Inzicht in de hypotheek
  • Inzicht in schadeverzekeringen
  • Schade melden via de app