Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Nieuwe pensioenkrant biedt werknemer houvast

2 juli 2012

Wat moet je als werknemer doen om te zorgen dat je later een pensioen hebt waarvan je goed kunt rondkomen? Die vraag beantwoorden Het Financieele Dagblad en AEGON in de speciale pensioenkrant FD Morgen. Een krant vol praktische tips en verhalen die aanzetten tot actie. FD Morgen ging afgelopen zaterdag mee als bijlage bij Het Financieele Dagblad. Daarnaast wordt de krant verspreid onder een groot aantal werknemers die via hun werkgever pensioen opbouwen bij AEGON.

Optimistische blik

In FD Morgen geen succesverhalen van gepensioneerden die dingen kunnen betalen die de modale Nederlander zich nog niet met zijn normale salaris kan veroorloven. Geen witte stranden en grote jachten. Maar wel een duidelijk optimistische blik: als je actie onderneemt, kun je zorgen dat je een fatsoenlijk pensioen krijgt. In de krant staat onder meer een stappenplan waarmee je meer grip krijgt op je financiële toekomst en vervelende verrassingen kunt voorkomen. Daarnaast is er speciale aandacht voor de pensioenopbouw van zzp’ers, ook wel aangeduid als ‘zelfstandigen zonder pensioen’.

Uniek aan FD Morgen is dat hij is gedrukt in AEGON-blauw maar dat de lay-out van het FD is. Dat onderstreept nog eens dat het een coproductie van beide partijen is. AEGON respecteert echter de journalistieke onafhankelijkheid en bepaalt niet wat het FD schrijft. Onze aanwezigheid blijkt alleen uit drie duidelijk herkenbare advertenties.

De visie van AEGON

Deze samenwerking met het FD is helemaal gebaseerd op de visie van AEGON. AEGON voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Het is de bedoeling FD Morgen vier keer per jaar te gaan uitgeven.