Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Pensioenspreekuur bij Aegon

22 september 2016

Bekruipt u wel eens het gevoel dat u zich zou moeten verdiepen in uw pensioen? Maar stelt u dat telkens uit omdat u het te moeilijk vindt? Of nog zoveel andere dingen te doen heeft die ook moeten? Aegon wil het u een beetje makkelijker maken. Wij zijn tenslotte een bedrijf, nota bene bij u in de buurt gevestigd, met veel kennis over pensioen. Daarom willen wij u uitnodigen om op woensdagavond 2 november bij ons op kantoor te komen. Dan kunnen we u inzicht geven in wat u op dit moment voor uw pensioen heeft geregeld. 

Wat u mee moet nemen

Neem alstublieft alle papieren mee waarvan u vermoedt dat ze met uw pensioen te maken hebben. In ieder geval het Uniform Pensioen Overzicht (UPO) dat u één keer per jaar ontvangt, maar ook uw salarisstrook en jaaroverzicht kunnen ons helpen bij het geven van inzicht in uw pensioen. Als u een DigiD heeft willen wij u vriendelijk vragen dit mee te nemen omdat we dan, samen met u, naar uw pensioenoverzicht via internet kunnen kijken.

Andere handige papieren zijn: levensverzekeringen, koopsompolissen, lijfrenteverzekeringen, pensioenspaarplannen en levensloopregelingen.

Wat u van ons mag verwachten

  • Wij kijken met u mee in uw pensioengegevens en leggen uit hoe uw pensioen in elkaar zit. U krijgt van ons geen adviezen.
  • Het gesprek duurt maximaal een uur. Het is gratis, vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk. 
  • Aegon noteert of bewaart uw gegevens niet.
  • Aegon gaat u niets verkopen. Wij organiseren deze actie omdat wij vinden dat iedereen zijn toekomstige financiële situatie moet kunnen begrijpen.
  • U spreekt met een medewerker van Aegon. Uw gesprekspartner is een vrijwilliger. Hij of zij verdient geen geld aan het gesprek met u.
  • U hoeft geen klant van Aegon te zijn.
  • U hoeft geen klant van Aegon te worden.

Aanmelden

Om de gesprekken goed te laten verlopen, is het nodig om u aan te melden. De gegevens die u invult, zijn handig voor het gesprek. Ook deze gegevens bewaren wij niet. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier of telefonisch via 070 344 8892. Wilt u ons een vraag stellen, dan kan dat ook per mail via mvo@aegon.nl.

 

Sfeerimpressie Pensioenspreekuur 2015