Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Reisverzekering Aegon dekt onvoorziene kosten (ook in het buitenland) als gevolg van aswolk

16 april 2010

Moet u uw reis annuleren door de gevolgen van de vulkanische aswolk die het luchtverkeer momenteel ontregelt? Dan kunt u gebruik maken van de annuleringsverzekering in de AEGON Vakantie-Jaarverzekering. Maakt u onvoorziene kosten doordat u verblijf in het buitenland langer is? Onvoorziene kosten die in redelijkheid gemaakt worden door verlengd verblijf in het buitenland zijn ook verzekerd.

De annulering dekt maximaal € 3.000,- van de reis/huurarrangement voor alle verzekerden samen, tenzij er voor een bepaalde reis aanvullende afspraken zijn gemaakt. De annuleringsdekking is alleen niet van toepassing als de reis geboekt is nadat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Dan is er immers geen sprake meer van een onvoorziene omstandigheid. Ook geldt de annuleringsverzekering alleen voor dat deel dat niet door de reisorganisatie wordt teruggegeven. Meestal wordt namelijk door de reisorganisatie bij annulering ook een deel terugbetaald.
 
Onvoorziene kosten die in redelijkheid gemaakt worden door verlengd verblijf in het buitenland zijn ook verzekerd. Denkt u hierbij aan:

  • hotelovernachtingen
  • extra reiskosten
  • maaltijden

 

Bij vragen of overleg kunt u ons bellen op nummer 058 244 66 00.

 
Meer informatie over onze reisverzekering met annuleringsdekking.