Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Stopzetting Aegon SpaarComfort

21 september 2011

Begin 2011 hebben wij onze plannen gemaakt voor de komende jaren. Onderdeel van onze plannen is om de kosten laag te houden, waardoor we een beter rendement aan de klant kunnen geven. Hierbij gaan wij ons volledig richten op internetbankieren en stoppen we met producten die niet meer goed aansluiten op onze plannen, zoals Aegon SpaarComfort.

Wat gaat er met uw Aegon SpaarComfort gebeuren?

Het aanpassen van het spaarassortiment doen we in een aantal stappen. Zo zijn wij gestopt met de verkoop van Aegon SpaarComfort. En omdat onze kosten op Aegon SpaarComfort hoog zijn, gaan wij ook de rente verlagen. Tot slot benaderen wij voor het eind van dit jaar onze Aegon SpaarComfort klanten met een aanbod om Aegon SpaarComfort om te zetten in een Aegon E-Rekening.

Overstappen naar de Aegon E-Rekening

Op onze eenvoudige internetspaarrekening Aegon E-Rekening ontvangt u meer rente. Maar liefst 2,75%*. Het is daarnaast op de Aegon E-Rekening niet nodig om maandelijks te storten voor een hogere rente. Deze standaard hogere rente kunnen wij geven omdat u uw rekening via internet beheert en wij u geen rekeningoverzichten meer hoeven te sturen. Wilt u nu al overstappen? Ga dan naar www.aegonbank.nl/overstappen. U kunt dan overstappen met behoud van uw huidige rekeningnummer.

Renteverlaging SpaarComfort

Op 23 september 2011 verlagen wij de rente voor Aegon SpaarComfort. De nieuwe rente wordt 1,5%*. Deze rente van Aegon SpaarComfort krijgt u als u maandelijks minimaal € 50,- stort. Als u in een maand minder dan € 50,- stort, dan geldt de volgende maand een lagere rente van 1%*.

 
Bekijk de actuele spaarrentes.

* De rente is variabel en kan veranderen. AEGON SpaarComfort en AEGON E-Rekening zijn producten van AEGON Bank N.V. AEGON Bank N.V. is statutair gevestigd te Utrecht, handelsregister 30100799. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden. AEGON Bank N.V. is ingeschreven in het register van de AFM en DNB.