Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Nieuws Storm Evert op komst: dit kunt u doen!

Storm Evert op komst: dit kunt u doen!

10 maart 2021

Er is een storm met mogelijk zware windstoten op komst! Deze storm heet Evert en wordt donderdag 11 maart 2021 verwacht. Met name in de kustgebieden. We geven u graag tips om schade te voorkomen. En bent u klant van Aegon? Ook bij zwaar weer staan we uiteraard voor u klaar. U leest hieronder wat u bij schade het beste kunt doen.

Tips om schade te voorkomen of te beperken

Zwaar weer kan voor veel schade zorgen: tuinmeubels die rondvliegen, takken die voor schade zorgen of ramen die openklappen bijvoorbeeld. Lees onze tips om schade te voorkomen of te beperken. Zo bent u in ieder geval goed voorbereid.

Bel bij nood het Aegon-noodnummer: 088 344 00 00

Heeft u schade door de storm? Als het geen noodgeval is, kunt u uw schade het beste online melden. Heeft u direct hulp nodig? Bel dan als klant het Aegon-noodnummer: 088 344 00 00 (lokaal tarief). Dan kunnen we u meteen helpen en een hersteller inschakelen als dat nodig is. Aegon heeft een eigen netwerk van herstellers. Als u gebruikmaakt van dit netwerk biedt u dat voordelen. Een paar voorbeelden:

  • U hoeft zelf niets voor te schieten.
  • U krijgt garantie.
  • U krijgt een goede service.
  • De hersteller neemt binnen 2 uur contact met u op en is (bij nood) binnen 24 uur op locatie. Als het nodig is, treft de hersteller direct noodvoorzieningen.