Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Vragen over je belastingaangifte? Stel ze aan onze expert!

26 maart 2015

Krijg ik geld terug bij mijn belastingaangifte of moet ik betalen? Voor de meeste Nederlanders zijn dat dé vragen tijdens hun belastingaangifte. Het is goed mogelijk dat je nog meer vragen hebt. Financieel specialisten Vera Hek en Herman Kappelle beantwoorden ze tijdens het Belastingspreekuur van Aegon op maandag 30 maart.

Is alimentatie aftrekbaar? En de hypotheekrente over de restschuld van mijn vorige woning? Waaraan moet ik denken als ik in 2014 een schenking ontving? Vragen die je kunt hebben als je jouw belastingaangifte invult. Om je daarmee te helpen organiseert Aegon op 30 maart het Belastingspreekuur. Zodat jij vol vertrouwen jouw aangifte goed kunt insturen. Financieel specialisten Vera Hek en Herman Kappelle van Aegon Adfis zitten dan tussen 20:00 en 21:00 uur voor je klaar om al je belastingvragen te beantwoorden via Facebook, Twitter en Google+.

 

 

Hoe werkt het? 

  • Zorg dat je Aegon volgt op Twitter, Facebook of Google+
  • Stel je vraag tussen 20:00 en 21:00 uur aan Aegon op Facebook, Twitter of Google+. Dat kan zowel in een openbaar als in een privébericht. Vermeld bij Twitter #belastingaangifte
  • Vera Hek zal je vragen beantwoorden