Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Website Aegon Nederland is vernieuwd

26 november 2014

Voor bezoekers van de website van Aegon Nederland is sinds vandaag veel veranderd. De site www.aegon.nl is in een nieuw jasje gegoten, veel pagina’s zijn herschreven en de site is nu ingedeeld naar de belangrijkste financiële beslissingen van klanten.

De nieuwe site moet door minder complexe teksten en beter toegankelijke informatie over financiële diensten beter aansluiten op de wensen van klanten. Wie voortaan de site bezoekt krijgt op een andere manier dan tot dusver informatie over pensioenen, sparen, beleggen, verzekeringen en hypotheken. De informatie op de site is nu gegroepeerd naar zogeheten ‘life events’. 

‘Met deze nieuwe website willen wij klanten helpen sneller relevante informatie te kunnen vinden’, zegt Robbert Bakker, Chief Digital Officer Aegon Nederland. ‘Het is ons doel om klanten te helpen om bewust financiële beslissingen te nemen en volgens ons kan de vernieuwde website daar een bijdrage aan leveren.’

Alles over één thema bij elkaar

In plaats van bijvoorbeeld één pagina over alléén hypotheekvormen krijgen bezoekers nu een overzichtelijk menu te zien waarop vrijwel alle aspecten staan die te maken hebben met het kopen, verkopen, oversluiten en financieren van een koophuis. Daarmee wordt het verzamelen van informatie voor klanten eenvoudiger. Voor beleggen, sparen en verzekeren is dezelfde aanpak gekozen. De verandering is doorgevoerd op basis van het zoekgedrag van bezoekers uit het verleden en gesprekken met klanten. Daarnaast is het uiterlijk van www.aegon.nl gemoderniseerd  en is de informatie herschreven. 

Nieuwe site geschikt voor smartphones en tablets 

Naast de nieuwe indeling en indeling van de site wordt www.aegon.nl tevens eenvoudiger te gebruiken (‘responsive’) voor klanten die informatie zoeken via smartphone of tablet. Klanten kunnen hun eigen gegevens al eenvoudig inzien via www.mijnaegon.nl of via mijnaegon app die zowel voor iPhone- als Android-toestellen beschikbaar is.