Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Nieuws Wéér als beste uit de test: de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal  

Wéér als beste uit de test: de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal  

22 april 2021

De Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal is in april 2021 weer als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Trots! De Consumentenbond beoordeelt deze verzekering met een 8,6.

Consumentenbond Best GetestWe bieden onze autoverzekering in drie allrisksmaken aan: basis, compleet en royaal. Het predicaat ‘Als beste uit de test’ geldt specifiek voor onze allrisk royaal-dekking. In 2019 waren we ook al de eigenaar van dit waardevolle predicaat, voor dezelfde dekking.

Beste uit de test = beste kwaliteit

Onze allrisk-royaal-dekking scoort in het bijzonder goed op:

1. De dagwaardebepaling
Dus de manier waarop we de dagwaarde vaststellen en met welk percentage we dit bij schade standaard verhogen. Eerlijk en in je voordeel als klant.   

2. De hulpverlening in binnen- én buitenland  
Onze hulpverlening is heel goed in vergelijking met andere verzekeraars. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van vervangend vervoer, berging en stalling van je auto bij pech. Of de vergoeding bij het tanken van een verkeerde brandstof.

3. Schadeherstel
Zoals dekking bij schadeherstel door een niet gecontracteerde hersteller.

Test helpt consumenten op weg met lastige keuze

Waarom deze test? Nou, het is voor veel consumenten vaak een lastige klus om een goede keuze te maken tussen autoverzekeringen. Daarom beoordeelt de Consumentenbond voortdurend tientallen autoverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Om je op weg te helpen bij het afsluiten van een verzekering. 

Meer weten over onze autoverzekering?

Neem dan een kijkje bij de Aegon Autoverzekering. Daar kan je ook meteen je premie berekenen.