Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Wereldwijd Mix Fonds winnaar Morningstar Award

5 april 2012

Aegon Asset Management Nederland, onderdeel van Aegon Asset Management (AAM), een wereldwijd opererende vermogensbeheerder, kondigt aan dat zij een Morningstar Award heeft gewonnen voor het Aegon Wereldwijd Mix Fonds. Dit fonds wordt door Olaf van den Heuvel, fondsmanager, vanuit Den Haag gemanaged.

Vorig jaar won AAM NL vier awards, waaronder die voor ‘beste belegger van Nederland’. Dit jaar wijzigde Morningstar de spelregels iets, waardoor  institutionele fondsen niet meer konden meedingen, maar wel de fondsen voor particulieren.

Om te vieren dat AAM de prijs gewonnen heeft is een kleine campagne opgestart om het winnende fonds onder de aandacht te brengen. Het thema van de campagne is ‘Het Winnende Recept’. Er zullen advertenties geplaatst worden in het Financieel Dagblad op 5 april, en later deze maand zullen advertenties verschijnen in de Financial Investigator, het Assurantie Magazine en Pensioen Bestuur & Management.

Olaf van den Heuvel, manager van het fonds, zegt: “Wij hebben gedurende het jaar de juiste keuzes gemaakt om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Het winnende recept is een goede balans tussen zekerheid en risico. Daarnaast hebben wij belegd in de juiste mix van vastrentende en zakelijke waarden.”

Bekijk de nieuwe aflevering van BeleggingsTV waar Olaf van den Heuvel meer vertelt over de Award.