Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw pensioen binnen 1 uur helder

Onder het motto: 'Uw pensioen helder binnen 1 uur' organiseert Aegon op 6 november aanstaande pensioenspreekuren voor particulieren en ondernemers. Hoe zit het met mijn situatie bij ziekte, overlijden en op pensioendatum? Iedereen heeft nu de kans om vragen te stellen over zijn of haar pensioenopbouw. Wie langskomt bij Aegon loopt daarna de deur uit met een helder beeld en mogelijke aandachtspunten voor zijn pensioen. Uiteraard kan het ook zijn dat alles tip top in orde is.

Pensioen3daagse

Daarom willen wij u uitnodigen om op woensdagavond 6 november 2019 naar ons kantoor in Den Haag te komen. Dan kunnen we u inzicht geven in wat u op dit moment voor uw pensioen heeft geregeld.

Wat u mee moet nemen

Neem alstublieft alle papieren mee waarvan u vermoedt dat ze met uw pensioen te maken hebben. In ieder geval het Uniform Pensioen Overzicht (UPO) dat u één keer per jaar ontvangt, maar ook uw salarisstrook en jaaroverzicht kunnen ons helpen bij het geven van inzicht in uw pensioen.

Als u een DigiD heeft willen wij u vriendelijk vragen deze gegevens mee te nemen omdat we dan, samen met u, naar uw pensioenoverzicht via internet kunnen kijken.

Andere handige papieren zijn: levensverzekeringen, koopsompolissen, lijfrenteverzekeringen, pensioenspaarplannen en levensloopregelingen.

Wat u van ons mag verwachten

  • Wij kijken met u mee in uw pensioengegevens en leggen uit hoe uw pensioen in elkaar zit. U krijgt van ons geen adviezen.
  • Het gesprek duurt maximaal een uur. Het is gratis, vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk. Aegon noteert of bewaart uw gegevens niet.
  • Aegon gaat u niets verkopen. Wij organiseren deze actie omdat wij vinden dat iedereen zijn toekomstige financiële situatie moet kunnen begrijpen.
  • U spreekt met een medewerker van Aegon. Uw gesprekspartner is een vrijwilliger. Hij of zij verdient geen geld aan het gesprek met u.
  • U hoeft geen klant van Aegon te zijn.
  • U hoeft geen klant van Aegon te worden.
Registratie Pensioenspreekuur 2019: 

Registratie Pensioenspreekuur 6 november 2019

Wilt u op woensdagavond 6 november een gesprek over uw pensioen? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. 

Ik kom graag naar het pensioenspreekuur op 6 november