Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Adfis training pensioenadvies

Pensioenspreekuur bij Aegon

Bekruipt u wel eens het gevoel dat u zich zou moeten verdiepen in uw pensioen? Maar stelt u dat telkens uit omdat u het te moeilijk vindt? Of nog zoveel andere dingen te doen heeft die ook moeten? Aegon wil het u een beetje makkelijker maken. Wij zijn tenslotte een bedrijf met veel kennis over pensioen.

Daarom willen wij u uitnodigen om tijdens de Pensioen3daagse op woensdagavond 7 november bij ons op kantoor te komen. Dan kunnen we u inzicht geven in wat u op dit moment voor uw pensioen heeft geregeld.

Wat u mee moet nemen

Neem alstublieft alle papieren mee waarvan u vermoedt dat ze met uw pensioen te maken hebben. In ieder geval het Uniform Pensioen Overzicht (UPO) dat u één keer per jaar ontvangt, maar ook uw salarisstrook en jaaroverzicht kunnen ons helpen bij het geven van inzicht in uw pensioen.

Als u een DigiD heeft willen wij u vriendelijk vragen deze gegevens mee te nemen omdat we dan, samen met u, naar uw pensioenoverzicht via internet kunnen kijken.

Andere handige papieren zijn: levensverzekeringen, koopsompolissen, lijfrenteverzekeringen, pensioenspaarplannen en levensloopregelingen.
 

Wat u van ons mag verwachten

  • Wij kijken met u mee in uw pensioengegevens en leggen uit hoe uw pensioen in elkaar zit. U krijgt van ons geen adviezen.
  • Het gesprek duurt maximaal een uur. Het is gratis, vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk. Aegon noteert of bewaart uw gegevens niet.
  • Aegon gaat u niets verkopen. Wij organiseren deze actie omdat wij vinden dat iedereen zijn toekomstige financiële situatie moet kunnen begrijpen.
  • U spreekt met een medewerker van Aegon. Uw gesprekspartner is een vrijwilliger. Hij of zij verdient geen geld aan het gesprek met u.
  • U hoeft geen klant van Aegon te zijn.
  • U hoeft geen klant van Aegon te worden.
     

Aanmelden

U kunt zich helaas op dit moment niet meer online aanmelden. U kunt ons nog wel bellen via 070 344 8892. Wilt u ons een vraag stellen, dan kan dat ook per mail via mvo@aegon.nl.