Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Samen vooruit!

Aegon roeien
Particulier Roeien
Aegon KNRB

Aegon denkt samen vooruit de Nederlandse roeiers

Als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond helpt Aegon Nederlandse roeiers hun dromen waar te maken. Dé droom is natuurlijk goud in Tokio. Maar wat als dat eenmaal is gelukt? Doorgaan met roeien of toch iets anders? We vroegen de topsporters naar hun plannen voor later. Denken ze al verder vooruit dan goud en zo ja, welke slimme keuzes maken ze? 

Bekijk hier de video’s van de Nederlandse roeiers en BN’ers

Bjorn van den Ende en Jörgen Raymann

Het leven van Bjorn staat volledig in het teken van goud in Tokio. Maar waar denkt een topsporter aan als hij vooruitdenkt? Nu goud in Tokio, straks chef-kok worden in zijn eigen restaurant. Als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond, helpen we om deze dromen te verwezenlijken. Samen met voormalig chefkok én huidig cabaretier Jörgen Raymann. In Samen Vooruit praten Bjorn en Jörgen over het leven én hoe de toekomst anders kan lopen. Gaat Bjorn van een leven op een sportpodium naar een leven als chef-kok? 


Marieke Keijser en Quinty Trustfull

Het leven van Marieke staat in het teken van roeien. Maar waar denkt een topsporter aan als zij vooruitdenkt? Nu goud haar skiff, straks mensen helpen. Het liefst kinderen. Als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond, helpen we om deze dromen te verwezenlijken. Samen met presentatrice én weldoener Quinty Trustfull. In Samen Vooruit praten Marieke en Quinty over het leven en de toekomst. Nu moet Marieke vooral aan zichzelf denken. Maar als ze vooruitdenkt, hoe wil ze dan later in het leven staan?


Corné de Koning en Remy Bonsjasky

Het leven van Corné staat in het teken van een podiumplek in Tokio. Maar waar denkt een topsporter aan als hij vooruitdenkt? Nu goud in zijn aangepaste boot, straks andere sporters coachen. Als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond, helpen we om deze dromen te verwezenlijken. Samen met voormalig kickbokser én huidig trainer Remy Bonjasky.  In Samen Vooruit praten Corné en Remy over het leven én hoe de toekomst anders kan lopen. Zal Corné zijn ervaringen als topsporter straks over kunnen brengen op andere atleten? 


Tone Wieten en JayJay Boske

Het leven van Tone staat volledig in het teken van goud in Tokio. Maar waar denkt deze topsporter aan als hij vooruitdenkt? Nu niks minder dan goud in Tokio, straks medic in het leger. Als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond, helpen we om deze dromen te verwezenlijken. Samen met oud rugbyer én presentator van waaghals-programma’s JayJay Boske. In Samen Vooruit praten Tony en JayJay over het leven én hoe de toekomst anders kan lopen. Nu gaat Tone voor het succes van zijn leven. Redt hij straks met succes levens?

    

Sponsoring en Vooruitdenken

Aegon Roeien

Hart voor de maatschappij

We geven graag iets terug aan onze samenleving. Daarom sponsoren we verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Dat doen we al veertig jaar. Of het nu gaat om financiële ondersteuning, het leveren van materialen, het delen van kennis of het bieden van een luisterend oor. 

Meer over sponsoring

Aegon vooruitdenken

Denk vooruit. Denk Aegon.

Het leven gaat alle kanten op. Juist daarom is het belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden en nu al rekening te houden met financiële kansen én tegenslagen. Want je mogelijkheden voor straks beginnen met slimme keuzes nu. Wij noemen dat ‘vooruitdenken’ en daar helpen we je graag bij. 

Start met vooruitdenken