Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw gezin, uw huis, uw auto: wat waardevol is, wilt u goed beschermen. Dat kan met een verzekering. Wij zetten alle soorten voor u op een rijtje. En heeft u schade? Dan wilt u dat alles zo snel mogelijk geregeld is. Daarom kunt u bij ons uw schade online melden. Wij regelen de rest. Dat geeft een gerust gevoel

Verzekeringsproducten

Alles in één

Uw huis, spullen en uw gezin in één pakket verzekerd.
Ik wil al mijn woonverzekeringen in één pakket
Goed verzekerd zijn is prettig. Maar allerlei verschillende verzekeringen is knap verwarrend. Want wat valt nu onder welke verzekering? Bent u niet per ongeluk oververzekerd? Met een alles-in-een-pakket hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Al uw woonverzekeringen vallen onder één overzichtelijk en compleet pakket. Tegen onze beste premies.

Op de weg

Bepaal zelf uw dekking en extra’s
Voor oldtimers, caravans, trailers, boten en motoren. 
Ik wil goed verzekerd de weg op
Of het nu om een nieuw of tweedehands exemplaar gaat: een auto is een behoorlijke uitgave. Natuurlijk heeft u een autoverzekering nodig. Maar er komt nog meer bij kijken. Daar wilt u zich goed op voorbereiden. Wij helpen u daar graag bij: lees alles waar u aan moet denken bij het kopen van een auto

Wonen

Uw spullen verzekerd bij brand en diefstal
Uw huis verzekerd tegen schade
Ik wil mijn huis en spullen beschermen
U wilt uw huis goed verzekeren. En alle spullen in uw huis ook. Maar al die verschillende verzekeringen… Wat heeft u nu eigenlijk echt nodig? Lees hier hoe u uw koophuis verzekert, en welke verzekeringen handig zijn bij een huurhuis. Alle verschillen tussen een inboedel- en opstalverzekering hebben wij ook voor u op een rijtje gezet.

U en uw gezin

Voor schade veroorzaakt door u of uw gezinsleden.
Juridisch advies en rechtsbijstand.
Uitkering bij blijvende invaliditeit en overlijden door een ongeval.
Uw nabestaanden ontvangen een bedrag na uw overlijden.
Een uitkering als u uw beroep niet meer kunt uitoefenen.
Complete zorg voor uw hond of kat bij ziekte en ongeval.
Ik wil het beste voor mijzelf en mijn gezin
Aan sommige dingen denkt u liever niet. Toch kan iedereen te maken krijgen met ongevallen, ziekte, arbeidsongeschiktheid en het overlijden van een dierbare. Op zulke momenten komt er veel op u af. Een goede verzekering is dan een hele zorg minder. Wilt u zeker zijn dat u alles goed heeft geregeld voor uw gezin? Vraag dan een Aandacht voor je gezin-gesprek aan. In 30 minuten bent u helemaal op de hoogte.

Op vakantie

Het hele jaar zorgeloos op vakantie
Ik wil genieten op vakantie
Op vakantie kunt u heerlijk uitrusten. Maar voor het zover is, moet u nog wel een en ander regelen. Een reisverzekering afsluiten, bijvoorbeeld. Waar u nog meer aan moet denken? Lees hoe u goed voorbereid op vakantie gaat. Zo kunt u zonder zorgen genieten.

Oude producten

Lees meer over verzekeringsproducten die niet meer verkocht worden.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Een verhuizing is altijd spannend. Met deze tips gaat het allemaal net iets soepeler.

Wilt u onafhankelijk productadvies?

Heeft u nog geen adviseur en wilt u onafhankelijk advies? Graag helpen wij u bij het vinden van een adviseur. 

Vind een adviseur

Uw eigen adviseur geeft u persoonlijk financieel advies, passend bij uw situatie. Daarnaast kan uw adviseur het product voor u afsluiten. De kosten voor advies en het regelen van de verzekering verschillen per adviseur.

Lees meer over de adviesmogelijkheden