Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon introduceert een nieuwe manier van beleggen. Daarom is het vanaf 31 december 2017 niet meer mogelijk uw beleggingsrekening te gebruiken. U kunt vanaf dit moment geen geld meer bijstorten. Ook kunt u per 1 januari 2018 geen fondsen meer aan- of verkopen. Hierdoor haalt u mogelijk uw beleggingsdoel niet. 

 

U kunt nog tot 1 augustus 2018 uw keuze doorgeven

Voorkom dat u uw beleggingsdoel niet haalt. Geef daarom alsnog vóór 1 augustus 2018 uw keuze door.

 

Beleggen bij Aegon wordt eenvoudiger

Beleggen is een slimme manier om meer te doen met uw geld. Maar haalt u er wel uit wat er in zit? Goed beleggen kost tijd en aandacht. We zien dat veel klanten hier niet aan toekomen. En dat is zonde. We willen graag dat u eenvoudig meer uit uw beleggingen kunt halen. Daarom stoppen wij met onze huidige beleggingsrekeningen en introduceren Aegon Beheerd Beleggen. U beslist natuurlijk zelf of u kosteloos overstapt. 

Stap kosteloos over naar Aegon Beheerd Beleggen

Aegon Beheerd Beleggen: uw geld laten beleggen tegen lage kosten

Aegon Beheerd Beleggen is kiezen voor gemak. Onze experts nemen u namelijk het werk uit handen. Zij beleggen uw geld slim tegen lage kosten. Uiteraard kunt u altijd volgen hoe uw geld wordt belegd. Zo heeft u niet meer het gedoe van beleggen, maar wel het resultaat.
 
  • Eenvoudig en geen omkijken
  • Slimme spreiding
  • Lage kosten


Beleggen wordt een stuk eenvoudiger. Wat verandert er voor u?

Wat is Aegon Beheerd Beleggen? En wat zijn de verschillen met uw huidige beleggingsrekening? Dat hebben we voor u op een rijtje gezet.
 
Ontdek of Aegon Beheerd Beleggen bij u past

Past Aegon Beheerd Beleggen niet bij u?

U kunt gaan sparen bij Aegon

Wilt u stoppen met beleggen en liever sparen? Dan kunt u uw beleggingen kosteloos verkopen en uw huidige beleggingsrekening beëindigen. Het saldo kunt u gebruiken om verder te sparen bij Aegon. Let op: de spaarrentes zijn op dit moment historisch laag. U haalt hierdoor mogelijk niet uw doel. 
 

U kunt elders verder beleggen

Wilt u niet over naar Aegon Beheerd Beleggen? Dan kunt u uw huidige beleggingsrekening beëindigen. U kunt dit geld dan vrij opnemen. En bijvoorbeeld bij een andere aanbieder verder beleggen of sparen. 


Bekijk uw alternatieven 

Op 16 februari 2018 zijn de oude fondsen opgeheven

Inmiddels hebben heel veel klanten hun keuze aan ons doorgegeven. Het merendeel van de klanten is overgestapt naar Aegon Beheerd Beleggen. Dit heeft geleid tot een grote uitstroom van het belegd vermogen van fondsen die nog betrekking hebben op de oude beleggingsrekeningen. De beheerder van de fondsen heeft in het belang van de klanten die geld beleggen in desbetreffende fondsen besloten de fondsen op te heffen per 16 februari 2018.

De verkoopopbrengst van deze oude fondsen wordt toegevoegd aan het saldo op de transactierekening van de beleggingsrekening. U ontvangt dan een spaarrente over dit saldo. Zoals u misschien weet is de spaarrente op dit moment erg laag. Hierdoor haalt u mogelijk uw beleggingsdoel niet.
 

U kunt uw huidige beleggingsrekening niet meer gebruiken

Voorkom dat u uw beleggingsdoel niet haalt. Geef daarom alsnog vóór 1 augustus 2018 uw keuze door.