Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon introduceert een nieuwe manier van beleggen. Daarom is het vanaf 31 december 2017 niet meer mogelijk uw beleggingsrekening te gebruiken. Wij hebben voor u alle informatie en veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Beleggen bij Aegon wordt eenvoudiger

Beleggen is een slimme manier om meer te doen met uw geld. Maar haalt u er wel uit wat er in zit? Goed beleggen kost tijd en aandacht. We zien dat veel klanten hier niet aan toekomen. En dat is zonde. We willen graag dat u eenvoudig meer uit uw beleggingen kunt halen. Daarom stoppen wij met onze huidige beleggingsrekeningen en introduceren Aegon Beheerd Beleggen Levensloop. U beslist natuurlijk zelf of u kosteloos overstapt.

Stap kosteloos over naar Aegon Beheerd Beleggen Levensloop

Aegon Beheerd Beleggen Levensloop: uw geld laten beleggen tegen lage kosten

Aegon Beheerd Beleggen Levensloop is kiezen voor gemak. Onze experts nemen u namelijk het werk uit handen. Zij beleggen uw geld slim tegen lage kosten. Uiteraard kunt u altijd volgen hoe uw geld wordt belegd. Zo heeft u niet meer het gedoe van beleggen, maar wel het resultaat.
 
  • Eenvoudig en geen omkijken
  • Slimme spreiding
  • Lage kosten
 

Beleggen wordt een stuk eenvoudiger. Wat verandert er voor u?

Wat is Aegon Beheerd Beleggen Levensloop? En wat zijn de verschillen met uw huidige levensloop beleggingsrekening? Dat hebben we voor u op een rijtje gezet.
 
Ontdek of Aegon Beheerd Beleggen Levensloop bij u past

Past Aegon Beheerd Beleggen Levensloop niet bij u?

U kunt gaan Levensloop Sparen bij Aegon

Wilt u stoppen met beleggen en liever sparen? Dan kunt kosteloos overstappen naar Aegon Levensloop Sparen. Let op: de spaarrentes zijn op dit moment historisch laag. U haalt hierdoor mogelijk niet uw beleggingsdoel.  
 

U kunt elders verder levensloop beleggen

Wilt u niet over naar Aegon Beheerd Beleggen Levensloop? Dan kunt het saldo van uw huidige rekening laten overmaken naar een levenslooprekening bij een andere bank of verzekeraar. Hier kunnen mogelijk kosten aan verbonden zijn. Of u kunt uw levenslooprekening beëindigen en uw saldo in één keer laten overboeken. Let op: het beëindigen van een levenslooprekening kan gevolgen hebben voor uw inkomstenbelasting en eventuele toeslagen (zoals huurtoeslag). Een adviseur kan u uitgebreid advies geven bij uw persoonlijke situatie.
 

Bekijk uw alternatieven 

Op 16 februari 2018 worden de fondsen opgeheven

Inmiddels hebben heel veel klanten hun keuze aan ons doorgegeven. Het merendeel van de klanten is overgestapt naar Aegon Beheerd Beleggen Levensloop. Dit heeft geleid tot een grote uitstroom van het belegd vermogen van fondsen die nog betrekking hebben op de oude beleggingsrekeningen. De beheerder van de fondsen heeft in het belang van de klanten die geld beleggen in desbetreffende fondsen besloten de fondsen op te heffen per 16 februari 2018. De verkoopopbrengst van de fondsen wordt toegevoegd aan het saldo op de transactierekening van de beleggingsrekening. U ontvangt dan een spaarrente over dit saldo. Zoals u misschien weet is de spaarrente op dit moment erg laag. Hierdoor haalt u mogelijk uw beleggingsdoel niet.
 

U kunt uw huidige beleggingsrekening niet meer gebruiken

Voorkom dat u uw beleggingsdoel niet haalt. En geef daarom alsnog vóór 1 maart 2018 door wat u met uw huidige beleggingsrekening wilt doen.

Liever uitgebreid advies?

Een adviseur kan u uitgebreid advies geven bij uw persoonlijke situatie. Hiervoor kan uw adviseur kosten in rekening brengen. Heeft u een vaste adviseur? Dan vindt u de contactgegevens eenvoudig terug in Mijn Aegon. Uiteraard helpen we u graag ook bij het vinden van een adviseur.