Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Alles over verhuizen

Soepel verhuizen. Hoe doe je dat?
Gefeliciteerd, je hebt je nieuwe huis gevonden! Vanaf nu is er veel om over na te denken, te regelen en te doen. Waar moet je bijvoorbeeld aan denken voor de verhuizing zelf? Hoe zorg ik met klussen en verbouwen dat mijn nieuwe huis een droomhuis wordt? Gelukkig heeft Aegon een interactieve verhuischecklist voor alles van verhuizen tot verzekeren.

Vergeet ook je geldzaken en verzekeringen qua wonen en inrichting niet. Wat worden je nieuwe vaste lasten? En passen je woonverzekeringen nog wel bij je nieuwe situatie?

Speciale Woonproducten

Alles meteen goed geregeld in uw nieuwe woning

De belangrijkste woonverzekeringen, bestaande uit een inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering, gemakkelijk in één keer af te sluiten met dekkingen die op elkaar aansluiten.
Je woning en bijgebouwen tot 30m2 uitgebreid verzekerd bij onverwachte schade door brand, storm, inbraak, vandalisme en waterschade.
Je inboedel ook tijdens je verhuizing verzekerd. Bovendien zijn de tuinmeubels en alles wat in je schuur staat ook verzekerd.
Ga je verhuizen? Maak het jezelf makkelijk. Aegon helpt je overstappen.

De Aegon Verhuischecklist

Voor iedereen die gaat verhuizen is er de Aegon Verhuischecklist. Wat valt er allemaal te regelen bij een verhuizing? Heb je overal aan gedacht? En op tijd? De checklist loodst je moeiteloos door je hele verhuizing.

En via je smartphone heb je 'm altijd bij de hand.

Check de checklist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbieding voor Aegon klanten bij Mondial Movers

Bij afsluiten van minimaal twee producten uit het Woon- en VrijeTijdPakket kunt u gebruik maken van diverse aanbiedingen bij Mondial Movers waaronder een gratis handyman voor 2 uur,  korting op de verhuisassistent of gebruik van inboedelhotel 4 weken gratis. Op de Mondial Movers website kunt u gebruik maken van deze aanbiedingen.

 

Bekijk de actie 

Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Een onafhankelijk adviseur geeft je persoonlijk en professioneel financieel advies, passend bij je situatie. De kosten voor het advies en het afsluiten van de verzekering kunnen per adviseur verschillen. Heb je nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij je in de buurt.

Vind een adviseur

Vragen over verhuizen? Ons verhuisteam zit voor je klaar

Verhuizen doe je niet elke dag. Dat snappen wij. Daarom hebben we een verhuisteam. Je kunt met al je verhuisvragen bij dit team terecht. Dat verwacht je misschien niet van Aegon, maar probeer het eens. Naast informatie over financiële zaken helpen we je op weg met de planning van je verhuizing. Ook weten we meer over verhuiskosten.