Snel checken of je pechhulp hebt

Pech op een drukke snelweg in het buitenland. Of een verkeersongeluk. Je moet er natuurlijk niet aan denken. Gaat het toch mis tijdens jouw autovakantie? Dan is het fijn als je weet hoe je bent verzekerd.

Hulp na een ongeluk: altijd vergoed 

Krijg je een ongeluk met jouw auto? En kan de auto daardoor niet verder rijden? Dan komt er vaak een sleepwagen aan te pas. Je krijgt deze kosten altijd vergoed, welke dekking je ook hebt. Ook in het buitenland.

Hulp bij autopech: soms vergoed

Een lange rit naar de zon vergt veel van jouw auto. De motor kan het ineens begeven. Of jeauto wil om een andere reden niet meer verder. Heb je een Autoverzekering Allrisk Royaal? Dan ben je volledig verzekerd. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Welke hulp je precies krijgt hangt af van de situatie. Let op: met alle andere autoverzekeringen ben je niet of zeer beperkt verzekerd bij autopech.

In één oogopslag zien hoe jij bent verzekerd

Weten wat jouw verzekering wel en niet dekt? Klik op de naam van jouw verzekering hieronder en zie in één oogopslag hoe het zit.

Image
Direct regelen in Mijn Aegon

Bekijk jouw polis in Mijn Aegon

Wil je écht goed voorbereid op reis? Neem dan voor vertrek nog even de polis door. Je hebt jouw polisblad en polisvoorwaarden gekregen bij het afsluiten van jouw reisverzekering. Maar wist je dat je deze documenten ook altijd kunt bekijken in Mijn Aegon? Zo heb je ze altijd bij de hand. Als je bent ingelogd, kies je onder Schadeverzekering voor Autoverzekering. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt.

Naar Mijn Aegon

Bij problemen: bel Aegon Schade Service

Gaat het mis onderweg? Bel dan meteen met Aegon Schade Service. Je bereikt ons 24 uur per dag op telefoonnummer +31 (0)88 344 00 00. Tip: sla dit nummer op in jouw telefoon. Dan heeft u ons altijd bij de hand.