Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

4 tips voor een goedkope inboedelverzekering

Goedkope inboedelverzekering
Particulier Verzekeren Inboedelverzekering 4 tips voor een goedkope inboedelverzekering
  • Basisdekking nu tijdelijk met welkomstkorting
  • Trouwe klanten bouwen tot wel 10% korting op

Wie wil een goedkope inboedelverzekering? Iedereen natuurlijk. Maar wel één die goed is. Je wilt waar voor je geld krijgen. We geven je 4 tips waar je op kunt letten. Ook kun je op deze pagina meteen je premie berekenen en dekkingen vergelijken. Zo kom je snel tot een goede keus. Succes!

1. Let goed op hoe lang een korting geldt

Welkomstkortingen zijn altijd fijn natuurlijk. Maar vaak krijg je deze alleen het eerste jaar. Wees daar daarom scherp op bij het vergelijken van verzekeringen. Anders moet je straks elk jaar overstappen om die korting te pakken. Geen zin om je daar elk jaar in te verdiepen? Dan zit je bij Aegon goed. Ook bij ons krijg je een welkomstkorting voor 12 maanden, maar na dat jaar gaat deze over in de loyaliteitskorting. Een speciale korting die jaarlijks oploopt, van 2% tot maximaal 10%. Dit naast een scherpe premie.

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd.

Bereken mijn premie

 

2. Weeg af welk eigen risico je wilt lopen

Welk bedrag wil én kan je zelf betalen bij een schade? Dit noem je het eigen risico. Een verzekering kan goedkoop zijn, maar wel een hoog eigen risico hebben. Als je dat niet weet, is de verzekering misschien niet zo voordelig als je dacht. Waar ga jij voor: een lagere premie, maar een hoger eigen risico? Of een hogere premie en geen of weinig eigen risico? Bij de Aegon Inboedelverzekering Allrisk heb je géén eigen risico bij de eerste schade in een kalenderjaar. Bij de basisvariant is dit € 100,-. Het is maar net wat je wilt.

3. Zijn je laptop en telefoon ook verzekerd?

Schades aan laptops en telefoons komen vaak voor. En zijn vaak nog duur ook. Verdiep je daarom goed in de dekking voor deze apparaten. Met de Aegon Inboedelverzekering Allrisk zijn je laptops en telefoons tegen bijna alle schades verzekerd. Dan is een ongelukje met een duur apparaat niet meteen een (financiële) ramp.

9,2
"Zeer tevreden. Garantie op herstelwerkzaamheden is ook heel fijn."
 
Datum review: 13 juli 2020
10
"Mijn telefoon is perfect gemaakt en snel terug."
 
Datum review: 18 juni 2020
laptop verzekeren

4. Heb je veel (waardevolle) spullen?

Het is goed om te weten welke schades een verzekering vergoedt. En of dit aansluit bij wat jij van een verzekering verwacht. Dat hangt natuurlijk ook van je spullen af: wat voor spullen heb je en hoeveel zijn deze waard? Heb je bijvoorbeeld dure kunst of veel sieraden? Dan kan de allriskdekking interessant zijn voor jou. Bij Wat dekt een inboedelverzekering? Lees je daar meer over

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd.

Bereken mijn premie