Vraag een adviesgesprek aan

Je lijfrente komt vrij. Je hebt hiermee een bedrag opgebouwd dat je (in de toekomst) als aanvulling op je pensioen kunt gebruiken. Een adviseur helpt je bij het maken van financiële keuzes. Hij brengt je situatie in kaart en adviseert wat voor jou de beste oplossing is. Heb je een vraag over je huidige lijfrente? Op dit moment adviseren en/of bemiddelen wij in de bancaire lijfrente van Brand New Day en de levenoplossingen van Scildon. Wij geven dus geen onafhankelijk advies.
Image
Hypotheekadvies

Voor een nieuw lijfrenteproduct betaal je kosten

Ongeacht of je dit product afsluit bij ons of bij een andere maatschappij. Heb je hulp of advies nodig bij het afsluiten van een product? Dan betaal je hier aanvullende kosten voor. Toch is het vaak goed of zelfs nodig om advies in te winnen. Bijvoorbeeld omdat je zelf onvoldoende kennis hebt om keuzes te bepalen. En om de korte- en lange termijn gevolgen van deze keuzes te overzien. De kosten die je betaalt voor een nieuw product en voor advies verschillen per maatschappij en per adviseur.

Neem contact op met Aegon Advies

Je kunt met ons chatten als je vragen hebt over het vrijblijvende oriëntatiegesprek en/of onze adviesdienstverlening. We staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Chat met Aegon Advies

Image
Op je mobiel

Kies voor Aegon Advies

  •  Telefonisch of via videochat
  • Advies vrijkomende lijfrente € 165,-- en afsluiten aanbevolen productoplossing € 210,--
Maak een afspraak