Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Overlijdensrisicoverzekering voor uw hypotheek

Zorg voor uw kinderen, ook als u er niet meer bent

Zorg voor uw kinderen, ook als u er niet meer bent

Uw kinderen staan op nummer één en dat moet natuurlijk zo blijven

Samen erop uit en dromen over de toekomst waarin uw kinderen op nummer 1 staan. U gunt ze het beste en het is daarom fijn om te weten dat er genoeg geld is. Ook als u er niet meer bent. Of als uw partner er opeens niet meer is. U wilt bijvoorbeeld graag dat uw kinderen later kunnen studeren en uw gezin in het huis kan blijven wonen.

Kies het product dat het beste bij u past

Op zoek naar een Overlijdensrisicoverzekering? Wij helpen u kiezen!

Bekijk de mogelijkheden

Het is een onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Dat snappen we bij Aegon heel goed. En u bent niet de enige. Zo weten veel jonge ouders dat een onverwachts overlijden tot financiële onzekerheid kan leiden, maar hebben veel van hen niets geregeld.

Uit onderzoek van CBS, GFK en TNS/NIPO blijken de bovenstaande cijfers. Wilt u hierover meer weten? Bekijk dan de factsheet.

Hoe zorgt u voor financiële zekerheid als de ander wegvalt?

Het leed kan niet worden verzacht. De financiële gevolgen wel. Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw kinderen het leven kunnen blijven leiden dat u ze gunt. En dat de achterblijvende partner niet direct geldzorgen heeft. Bij overlijden keert de overlijdensrisicoverzekering het afgesproken bedrag uit. U bepaalt zelf aan wie. U kunt al voor enkele euro's per maand voor financiële zekerheid voor uw gezin zorgen.

De Aegon Overlijdensrisicoverzekering kunt u afsluiten op het leven van uzelf, uw partner of op uw beide levens. De Aegon Overlijdensrisicoverzekering op Maat kunt u alleen afsluiten op uw eigen leven. U kunt natuurlijk wel twee losse verzekeringen aanvragen voor u en uw partner.

Zo gebruiken mensen onze verzekering

Met het uitgekeerde bedrag kunt u het wegvallen van een inkomen opvangen. En extra geld opzij zetten voor bijvoorbeeld kinderopvang of opleiding. U kunt ervoor kiezen dat het verzekerde bedrag even hoog blijft. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een bedrag verzekeren dat daalt als de kinderen ouder worden.

Een voorbeeld

Robert (46) en Iris (42) zijn getrouwd en hebben 3 jonge kinderen. Robert werkt bij de overheid en Iris doet vrijwilligerswerk. Sinds kort leggen ze van Roberts salaris maandelijks een flink bedrag opzij voor de studie van hun kinderen. Om te voorkomen dat de kinderen toch moeten bijlenen als Robert zou overlijden, sluiten ze een Aegon Overlijdensrisicoverzekering af. Ze kiezen daarbij voor een looptijd van 22 jaar en een verzekerd bedrag van € 100.000. Zo kunnen ze alle drie de kinderen tot het einde van het studie helpen met de studiekosten. Iris ontvangt deze uitkering als Robert vóór zijn 69e overlijdt. Ze betalen hier € 16,03 per maand voor.
Premie gebaseerd op de prijsstelling in november 2018. Robert rookt niet.

Wilt u bijvoorbeeld weten wat de studie van uw kind kost? Het is voor u onderzocht. 

Aegon Overlijdensrisicoverzekering

  • De zekerheid van een vaste premie

  • Alleen of met uw partner één verzekering

 

Meer over de Aegon
Overlijdensrisicoverzekering

Aegon Overlijdensrisicoverzekering op Maat

  • Maandelijkse premie die past bij uw leeftijd

  • Ieder zijn eigen verzekering

 

Meer over de Aegon
Overlijdensrisicoverzekering op Maat