Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld
Wellnessbon cadeau bij het afsluiten van een Overlijdensrisicoverzekering

Wat zijn uw goede voornemens?

Sluit een Aegon Overlijdensrisicoverzekering af en krijg een dagje wellness cadeau!

In de maand januari 2019 helpt Aegon u met uw goede voornemens. Bij het afsluiten van een Aegon Overlijdensrisicoverzekering krijgt u namelijk een dagje wellness voor twee personen cadeau (t.w.v. € 60,-). Zo gaat u niet alleen verzekerd, maar óók ontspannen het nieuwe jaar in. Dat voelt goed!

Met een overlijdensrisicoverzekering hebt u het financieel weer wat beter voor elkaar

Een van de meest genoemde goede voornemens is beter omgaan met geld. Dat betekent: sparen en goed nadenken voor u geld uitgeeft, maar ook investeren in wat écht belangrijk is. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering. Dan weet u zeker dat uw dierbaren zich geen zorgen hoeven te maken over geld na uw overlijden. Zo hebt u het financieel weer wat beter voor elkaar!

Een dagje wellness is de perfecte start van een ontspannen jaar

Ook met een ander veelgenoemd voornemen helpen wij u graag. Want relaxter leven, wie wil dat nou niet? Wij helpen u daar graag bij. Daarom krijgt u van ons een dagje wellness cadeau. Een dag waarop u écht even helemaal niets hoeft. Badjas aan, telefoon weg en héérlijk ontspannen. De perfecte start van een relaxter jaar.

Dagjewellness.nl

Hoe werkt het?

  1. Sluit een Aegon Overlijdensrisicoverzekering af op onze website.
  2. Doorloop het aanvraagproces.
  3. Is alles geregeld en heeft u de eerste kosten betaald? Gefeliciteerd! In uw mailbox vindt u uw bon voor een gratis dagje wellness voor twee personen.
  4. Verzilver de wellnessbon op www.dagjewellness.nl.
  5. Geniet van uw dagje wellness bij één van de deelnemende resort: Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell, SpaSense of SpaWeesp.
  6. De actie loopt tot en met 15 juni 2019.

Lees de actievoorwaarden