Dekking medische kosten binnen uw reisverzekering

De aanvullende dekking voor geneeskundige kosten dekt spoedeisende medische kosten in het buitenland. 

Spoedeisende medische hulp

Spoedeisende medische zorg in het buitenland wordt vergoed door de basiszorgverzekering tot maximaal 100% van het Nederlandse tarief voor de betreffende behandeling. De aanvullende dekking voor geneeskundige kosten voor de reisverzekering is vooral van toepassing als u naar landen reist waar over het algemeen genomen de gezondheidszorg duurder is dan in Nederland. Dit is bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, Zwitserland en de Scandinavische landen.

Extra zekerheid bij medische hulp

De medische kosten die u in landen maakt waar medische hulp duurder is dan in Nederland, worden meestal maar gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Wilt u geen risico lopen en ook voor de extra kosten verzekerd zijn, dan kunt u bij Aegon een doorlopende reisverzekering afsluiten met een (aanvullende) dekking voor geneeskundige kosten die u in het buitenland moet maken. Ook kosten die je moet maken om naar huis te gaan door ziekte of een ongeluk worden vergoed vanuit de reisverzekering. 

Sta ook eens stil bij de reisverzekering van uw kinderen

Ook een goede basisdekking

Geneeskundige kosten zijn bij Aegon Doorlopende Reisverzekering met allriskdekking standaard meeverzekerd. Bij de basisdekking is het mogelijk om de aanvullende dekking Geneeskundig kosten mee te verzekeren.

Met het basispakket van de Aegon Doorlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd tegen allerlei materiële schade die u tijdens uw reis kunt oplopen. Hieronder vallen onder andere diefstal of schade aan uw eigendommen. Wij betalen de extra kosten die u maakt voor langer verblijf of voor een terugreis eerder dan de geplande datum vanwege een onvoorziene bijzondere gebeurtenis. U moet dan vooraf wel contact opnemen met Aegon Schade Service. Wat u wel en wat u niet vergoed krijgt en de bedragen die u vergoed krijgt, kunt u nalezen in de voorwaarden van de Aegon Doorlopende Reisverzekering.

Sluit hier uw reisverzekering met aanvullende dekking voor geneeskundige kosten af

Gaat u binnenkort op reis en wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten met een dekking voor medische of geneeskundige kosten? Bij Aegon kan dat heel voordelig en heeft u dit binnen 3 minuten geregeld.
Bekijk wat de Aegon Doorlopende Reisverzekering nog meer dekt.