Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Toelichting Aegon herbouwwaardemeter

Welkom bij Aegon
Particulier Verzekeren Toelichting Aegon herbouwwaardemeter

Het verzekerde bedrag voor de woonhuisverzekering wordt gevormd door de herbouwwaarde van uw woning en eventuele bijgebouwen. Om deze herbouwwaarde te kunnen berekenen, moet de inhoud van de woning worden vermenigvuldigd met een m3-prijs. Deze Aegon-herbouwwaardemeter is een eenvoudig hulpmiddel bij de berekening. Als het te verzekeren bedrag wordt vastgesteld met behulp van deze meter bieden wij u een garantie tegen onderverzekering.

De Aegon-herbouwwaardemeter kan uitsluitend worden gebruikt voor het type woningen volgens de tabel binnen het te downloaden bestand en voorzover de uitkomst van de berekening niet hoger is dan € 800.000,-.
Voor het verkrijgen van garantie tegen onderverzekering bij andere type woningen of bij duurdere woningen kan een deskundigentaxatie worden overlegd.

Herbouwwaardemeter Aegon Woon- & VrijeTijdpakket

De Aegon-herbouwwaardemeter is niet geschikt voor het berekenen van de herbouwwaarde van woningen met een bijzondere bouwstijl, historische of monumentale woonhuizen of woonhuizen die onder speciale voorwaarden herbouwd mogen worden (bijvoorbeeld omdat deze onder Monumentenzorg of beschermd stadsgezicht vallen en/of onder architectuur zijn gebouwd of omdat er bij herbouw speciale vergunningen of voorzieningen noodzakelijk zijn). Voor het verkrijgen van garantie tegen onderverzekering kan voor deze woningen een deskundigentaxatie worden overlegd.
Het verzekerd bedrag is inclusief fundering, centrale verwarmingsinstallaties, (isolatie)glas, zonweringen, antennes, honoraria van deskundigen, btw, legesgelden enz.