Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Autoverzekering

Wat is gedekt?

Vergoeding schade bij: WA WA Plus All Risk
Schade aan personen gedekt tot €5.6 mln
Schade aan spullen van anderen gedekt tot € 2.5 mln
Hulp  bij ongeval
Door brand  
Door diefstal, inbraak, joyriden  
Ruitbreuk of sterretje  
Botsing met dieren  
Storm, hagel, overstroming  
Vandalisme    
Aanrijding, slippen en omslaan, te water raken    
Schade per ongeluk zelf verzoorzaakt    

Wat is verzekerd?

De dekking geeft aan wanneer wij een schade vergoeden. Bekijk de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht van alle dekkingen en uitsluitingen. Alleen de polisvoorwaarden zijn leidend of er polisdekking is. Er zijn verschillende dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Hiermee is uw auto verzekerd voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto. 

WA + Beperkt casco (WA+)

Dit is de WA dekking met wat extra’s. Ruitschade aan uw eigen auto is verzekerd. En ook schade aan uw auto door brand, diefstal, storm, hagel en loslopende dieren valt onder deze dekking. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw auto als u de schade zelf heeft gemaakt. 

WA + Uitgebreid casco (ook wel Volledig casco of All Risk genoemd)

Hiermee bent u ook verzekerd bij schade aan uw auto die u zelf heeft veroorzaakt. Natuurlijk is ook schade die u aan anderen toebrengt verzekerd. Accessoires aan uw auto zijn tot € 1.250,- meeverzekerd. U kunt dit bedrag verhogen tot € 2.500,-. 
U kunt de autoverzekering uitbreiden met twee extra aanvullende verzekeringen:

  • Verkeersrechtsbijstand

Heeft u na een ongeluk ruzie met de bestuurder van de andere auto? En wordt u het niet eens over hoe het ongeluk is gebeurd? Met deze verzekering helpen onze juristen u in de gesprekken met de tegenpartij. Ook helpen ze u als er een rechtszaak komt. Hiermee nemen we u het vervelende werk uit handen.

  • Ongevallenverzekering voor inzittenden

Is er iemand uit uw auto invalide geworden of overleden door een ongeval? Met deze verzekering betalen wij een bedrag uit. Dit is voor iemand die invalide is geworden € 20.000,- en voor iemand die is overleden € 10.000,-. Het maakt hierbij niet uit wie schuld heeft aan het ongeluk.

Downloads