Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Reisverzekering

Wat is verzekerd?

Uw spullen zijn verzekerd als u op reis bent. U krijgt bij ons de nieuwwaarde van uw spullen vergoed. Of als u iets laat repareren, vergoeden wij de kosten daarvan. U kunt zelf de hoogte van uw eigen risico bepalen. 
De basisverzekering kan worden aangevuld met vijf extra dekkingen.

 

1.    Werelddekking
Met deze module bent u verzekerd op elke plek in de wereld. Als u buiten Europa op vakantie gaat, is dit geschikt voor u.

2.    Geneeskundige kosten
U bent verzekerd voor medische kosten die u moet maken als u op reis bent. Voorbeelden van deze kosten:

  • U krijgt kiespijn, terwijl u in het buitenland bent en u moet naar een tandarts.
  • U wordt ziek op vakantie en u moet naar een arts. De kosten van het bezoek aan de arts wordt dan vergoed. 

3.    Geld en geldswaardig papier
U bent verzekerd voor verlies of diefstal van contant geld, cheques of andere waardepapieren. Dit is verzekerd tot € 500,- per reis.

4.    Vervangend vervoer en pech onderweg
Stel, uw auto gaat kapot een dag voordat u op vakantie gaat. Dan moet u een andere auto huren om toch op vakantie te gaan. Met deze verzekering worden die kosten vergoed. Ook onderweg kan uw auto kapot gaan. We verzekeren reparatie en eventueel ook verzending van onderdelen. 

5.     Annuleringsverzekering
Als u uw reis moet annuleren, heeft dat vaak een vervelende oorzaak. Met deze verzekering vergoeden wij de schade als u uw reis moet annuleren. U ontvangt ook een vergoeding als u de reis eerder dan gepland moet afbreken. De gebeurtenissen die verzekerd zijn, kunt u lezen in de polisvoorwaarden. De maximale vergoeding voor 1 persoon is tot wel €1.500,- per reis en voor meerdere personen is dat tot €4.000,-.

 

Bekijk de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht van alle dekkingen en uitsluitingen. Alleen de polisvoorwaarden zijn leidend of er polisdekking is.

Downloads