Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Al je verzekeringen goed geregeld

Woon- & VrijeTijdpakket
Particulier Verzekeren Al je verzekeringen goed geregeld

Is er een kindje op komst? Wil je op wereldreis? Of ga je verhuizen? Wat er ook gebeurt: het is fijn als je verzekeringen goed geregeld zijn. Zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen staat. Wij helpen je graag met handige tips, slimme weetjes én de Verzekering Fit-Check.

Of het nu gaat om je inboedel-, reis- of woonhuisverzekering: met deze checklist weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Dat geeft rust. Voor nu én in de toekomst. Heb je na het lezen van de checklist nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag je adviseur om meer informatie. 

Verzekering Fit-Check

Van je huis tot spullen en vakantie: check snel of jouw verzekeringen up-to-date zijn.

Download de Verzekering Fit-Check

De voordelen van 1 pakket

Met het Woon- & VrijeTijdpakket van Aegon heb je alle verzekeringen overzichtelijk bij elkaar. Je kunt het pakket zelf samenstellen. Zodat dit precies voldoet aan jouw wensen. Goed om te weten: alle verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan. Je hebt dan geen dubbele verzekeringen óf gaten!

Ga in gesprek met een adviseur

Wil je graag dat een verzekeringsadviseur met jou meedenkt? Hij of zij kan precies aangeven welke verzekeringen bij jouw situatie passen én neemt werk uit handen.

Handige tips en slimme weetjes

5 vragen over je woonhuisverzekering

Sommigen noemen het een woonhuisverzekering, anderen een opstalverzekering. Als je ‘m hebt: waar ben je dan precies voor verzekerd? Vallen je inbouwkeuken, parketvloer en je Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld onder de woonhuis- óf inboedelverzekering? En maakt het uit of de schade ontstaat door eigen schuld? We vragen het aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

Kinderen en verzekeringen: hoe werkt dat?

Een bal door de ruit van de buren, melk over de iPad en een gebroken been op vakantie. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met kinderen! Het is dan fijn als je dan goed verzekerd bent. Daarom zetten wij speciaal voor gezinnen de belangrijkste verzekeringen voor vier veelvoorkomende pechsituaties op een rij.

Blusschade: “Líters en líters water in mijn huis…”

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Kim (36) die blusschade had.