Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Welkom bij Aegon

Ontdek de vele voordelen van uw nieuwe schadeverzekering

 

Hartelijk welkom. Goed dat u heeft gekozen voor een schadeverzekering van Aegon! Dat biedt u niet alleen gemak en voordeel wanneer u schade heeft, maar ook al voor die tijd. Want bij Aegon denken we met u mee en hebben we allerlei nuttige Tips & Tricks om problemen te voorkomen. Zo hebben we een handige online omgeving genaamd Mijn Aegon waar u altijd en overal inzicht heeft in uw gegevens én kunt u bij ons 24/7 schade melden. Lees verder en ontdek hoe u meer uit uw Aegon schadeverzekering haalt.

Mijn Aegon: 24/7 controle over uw verzekeringszaken

Mijn Aegon is dé online omgeving waar u geld- en verzekeringszaken zélf in de hand houdt. Niet alleen heeft u hier een helder overzicht van uw uw producten, ook kunt kunt u persoonlijke gegevens aanpassen, schades tot 1.000 euro (voor inboedel-, reis- en opstalverzekering) melden én contact opnemen met uw adviseur van Aegon. Handig en veilig dus! Maak hier in een paar minuten uw Mijn Aegon aan en houd voortaan zelf de regie over uw geld- en verzekeringszaken.

We helpen u graag op weg met uw nieuwe verzekering

Of u nu een woonverzekering, een autoverzekering of een reisverzekering heeft; met Aegon weet u dat alles goed geregeld is wanneer u schade heeft. Dat vinden wij belangrijk, maar zeker zo belangrijk is het om problemen te voorkomen. Daarom helpen wij graag met verschillende tips om al die valkuilen te omzeilen die wij als verzekeraar al kennen. Dus wilt u veilig de weg op, relaxt op vakantie of onbezorgd wonen? Bekijk dan hier onze tips & tricks.

Zelf betalen of claimen? Bereken het met de bonus-malus tool
Verzekeringskaarten: in één oogopslag al uw dekkingen
Vakmanschap in schadeherstel
Lees verhalen van onze klanten en collega's

“Vriendelijk geholpen en het schade afhandelingsproces is helder uitgelegd” 

 

Samantha van Raaphorst
 

“Ik werd snel en deskundig voorgelicht over een meer passende verzekering voor mij. Enige uren later had ik de polis in mijn mail”

Ellen Heilbron
 

“Korte wachttijd, duidelijk en snel antwoord op mijn vraag, vriendelijke telefoniste”

 

Bianca vd Straaten

Trouw wordt beloond

Bij Aegon zijn we blij met u als klant. En dat blijven we! Daarom geven wij vanaf het moment dat u bij ons een verzekering uit het Woon- & Vrijetijdpakket heeft 2% loyaliteitskorting, met een maximum van 10%. Dus 5 jaar lang krijgt u steeds meer korting!

Let wel, de korting wordt gegeven per product en niet over het hele pakket. Er kunnen dus verschillende looptijden per product binnen het pakket zijn. En, loyaliteitskorting zit op alleen op de producten in het Woon & Vrijetijdpakket en dus niet op huisdieren en auto.

Blogs

‘Mensen hebben niet door wat de gevolgen zijn van fraude’

Ook 2017 liet weer een toename zien in het aantal meldingen van verzekeringsfraude. 15% maar liefst! Gelukkig worden de verzekeraars steeds beter in het opsporen van de fraudeurs. Ook Aegon werkt hard aan het beperken van deze schade om de premie laag te houden en doet dat onder meer met bijzonder slimme data-analyses. Jade de Vries, data analist bij Aegon, vertelt er meer over

16 tips om jouw huis inbraakproof te maken

Ga jij binnenkort op wintersport? Of ontvlucht je het koude weer in een zonnig land? Heerlijk! Maar inbrekers zien óók uit naar het vakantieseizoen. Vooral rond deze tijd van het jaar, als het lekker vroeg donker is. Dus geef inbrekers geen kans en laat je huis veilig achter met onze tips!

Verzeker je verzameling!

Colaflesjes, computerspelletjes en navelpluis: mensen verzamelen de meest uiteenlopende dingen. En vaak zijn verzamelingen behoorlijk wat geld waard. Nou ja, in dat laatste geval waarschijnlijk niet. Ben jij ook een verzamelaar? Hier lees je hoe je je collectie kunt verzekeren.