Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Welkom bij Aegon

Welkom bij Aegon
Particulier Verzekeren Welkom bij Aegon - Inboedel- en Woonhuisverzekering

We helpen je op weg

Je verzekering is geregeld, goed bezig! Zo ben jij goed voorbereid op onverwachte schades. Want verzekeren is vooruitdenken. Over vooruitdenken gesproken: we hebben nog meer tips en handige weetjes over je nieuwe verzekering. Je vindt ze op deze pagina.

Mijn Aegon: je persoonlijke, beveiligde omgeving

In deze digitale omgeving delen we de belangrijke Aegon-post met jou. Zoals je polis. Want in deze omgeving staat alles veilig achter inloggegevens. Zo zijn je persoonsgegevens goed beschermd. Wil je die veranderen of inzien? Of misschien een schade melden? Ook dat kan via Mijn Aegon. Gewoon, 24 uur per dag.

Mijn Aegon

3 tips

1. Hou je verzekeringskaart bij de hand

Op deze kaart zie je in één oogopslag wat wel én niet gedekt is. En nog wat andere zaken. Handig!

Verzekeringskaarten Woonhuisverzekering

Verzekeringskaarten Inboedelverzekering

2. Dít wil je weten bij schade

Iets kapot, beschadigd of gestolen? Een schade is nooit leuk. En op ‘regelgedoe’ zit je al helemaal niet te wachten. Zeker als achteraf blijkt dat je iets vergeten bent, zoals een foto. We zetten 7 tips op een rij. Want wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen. 

3. Veranderingen? Check je verzekering!

Je hebt nu een verzekering die bij je past. Maar verandert er iets? Denk aan samenwonen, verbouwen of nieuwe spullen. Vergeet dan niet om je verzekering te checken. Dat kan snel met onze Verzekering Fit-Check.

Doe de Verzekering Fit-Check

Alles over schade herstellen (duurzaam, snel én goed)

Beleggen

Schade? Dan herstellen we deze niet alleen zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk. En goed natuurlijk. Neem een kijkje achter de schermen.

Schadehersteller Nomot
Woning afgebrand: en dan?
Duurzaam met GroenGedaan! 

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2020 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8,0
 
 

9,2
"Zeer tevreden. Garantie op herstelwerkzaamheden is ook heel fijn."
 
 
13 juli 2020
10
"Ik ben zeer tevreden het ging allemaal gemakkelijk en had de mobiel veel sneller terug dan ik had verwacht."
 
22 april 2020

Trouw wordt beloond

Wij zijn blij met jou als klant. En dat laten we graag merken! Daarom ontvang je na 12 maanden een loyaliteitskorting op de verzekeringen uit ons Woon- & VrijeTijdpakket. Dat is een speciale korting die jaarlijks oploopt, van 2% tot maximaal 10%. Dus je krijgt 5 jaar lang steeds meer korting.

Goed om te weten: de korting krijg je per verzekering, dus niet over het hele pakket. Heb je de verzekeringen op verschillende momenten afgesloten? Dan verschillen de looptijden. En gaat de korting in vanaf de hoofdprolongatiedatum (de datum dat je de eerste verzekering in het pakket hebt afgesloten) na die 12 maanden.

24-uursbelofte

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Zo hoor je van ons: 

  • Of we nog iets van jou nodig hebben om de schade goed te beoordelen. 
  • Of we je schade herstellen, een bedrag vergoeden (en hoeveel natuurlijk, niet onbelangrijk) óf dat je schade helaas niet is verzekerd.  
  • Wat de volgende stap is. Wanneer we langskomen, gaan repareren of uitbetalen bijvoorbeeld.  

Verhalen van klanten, mét nuttige tips voor jou

Bijvoorbeeld over het bijschrijven van je partner op je polis. Over spullen die al snel meer waard zijn dan je denkt. En nog meer slimme vooruitdenktips, om goed voorbereid te zijn op een onverwachte toekomst.

Leslie: “Mijn verzameling is veel meer waard dan ik dacht"

Heb jij de video gezien over de Nintendoverzameling van Mandy? Leslie wel. Hij moest toen slikken, want dacht: wat is míjn verzameling dan waard? “Kan deze onafhankelijke taxateur ook eens bij mij langskomen?”, grapte hij naar Aegon. Nou, dát vonden we eigenlijk een reuzegoed idee. Zo gezegd, zo gedaan… Taxateur Diana en Leslie vertellen hierover.

Blusschade: “Líters en líters water in mijn huis…”

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Kim (36) die blusschade had. 

Zo zit je te Rummikubben en 3 seconden later ren je voor je leven

Daar stond Lonneke dan. Buiten in haar pyjama, te kijken naar de brandende caravan. Poef: alles weg. De caravan zelf, kleding, spullen… Lonneke vertelt wat er is gebeurd. 

Kijktip: de indrukwekkende Nintendoverzameling van Mandy.

 

 

 

Volg ons ook op social media 

Daar plaatsen we handige tips en slimme weetjes. Ook over verzekeringen. Daarnaast delen we video’s, verhalen en andere leuke posts. Zien we je daar?

Facebook   Facebook