Welkom bij Aegon

Hartelijk welkom. Goed dat u heeft gekozen voor een schadeverzekering van Aegon! Dat biedt u niet alleen gemak en voordeel wanneer u schade heeft, maar ook al voor die tijd. Want bij Aegon denken we met u mee en hebben we allerlei nuttige Tips & Tricks om problemen te voorkomen. Zo hebben we een handige online omgeving genaamd Mijn Aegon waar u altijd en overal inzicht heeft in uw gegevens én kunt u bij ons 24/7 schade melden. Lees verder en ontdek hoe u meer uit uw Aegon schadeverzekering haalt.

Image
Inboedel- en Opstalverzekering

Mijn Aegon: je persoonlijke, beveiligde omgeving

Mijn Aegon is dé online omgeving waar u geld- en verzekeringszaken zélf in de hand houdt. Hiermee houdt u het overzicht, kunt u gegevens aanpassen én schades melden (voor inboedel-, reis- en opstalverzekering). Handig en veilig dus! Maak gelijk uw account aan.

Mijn Aegon

Alles over schade herstellen (duurzaam, snel én goed)

Tips & tricks van de verzekeraar die met u meedenkt

Of u nu een woonverzekering, een autoverzekering of een reisverzekering heeft; met Aegon weet u dat alles goed geregeld is wanneer u schade heeft. Dat vinden wij belangrijk, maar zeker zo belangrijk is het om problemen te voorkomen. Daarom helpen wij graag met verschillende tips om al die valkuilen te omzeilen die wij als verzekeraar al kennen. Dus wilt u veilig de weg op, relaxt op vakantie of onbezorgd wonen? Bekijk dan hier onze tips & tricks.

Een autoschade claimen kan u zomaar 5 jaar terugwerpen in 'schadevrije jaren'. Dat betekent 5 jaar lang extra premie betalen en dat kan soms duurder uitpakken dan de schade zelf. Met de handige Bonus-Malus tool in Mijn Aegon rekent u eenvoudig uit wat voor u het handigst is.

Login op Mijn Aegon

Handig! Of het nu om uw Autoverzekering, Woon & Vrijetijdpakket of Huisdierenverzekering gaat, met de verzekeringskaarten weet u gelijk wat wel en niet gedekt is én wat de belangrijkste kenmerken zijn.

Met uw nieuwe Aegon schadeverzekering heeft u beslist een goede keuze gemaakt. Uiteraard kunt u bij ons altijd digitaal uw schade melden, maar ook hebben wij een rechtstreeks nummer in geval van nood. In geval van brand, diefstal, letsel overstromingen of vakantiepech staan onze mensen dan 24/7 voor u klaar. 

Sterke staaltjes van de Aegon Klantenservice

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2020 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een 8,0

Garantie op herstelwerkzaamheden

“Vriendelijk geholpen en het schade afhandelingsproces is helder uitgelegd” 

Samantha van Raaphorst

“Ik werd snel en deskundig voorgelicht over een meer passende verzekering voor mij. Enige uren later had ik de polis in mijn mail”

Ellen Heilbron

“Korte wachttijd, duidelijk en snel antwoord op mijn vraag, vriendelijke telefoniste”

Bianca vd Straaten

Trouw wordt beloond

Wij zijn blij met jou als klant. En dat laten we graag merken! Daarom ontvang je na 12 maanden een loyaliteitskorting op de verzekeringen uit ons Woon- & VrijeTijdpakket. Dat is een speciale korting die jaarlijks oploopt, van 2% tot maximaal 10%. Dus je krijgt 5 jaar lang steeds meer korting.

Goed om te weten: de korting krijg je per verzekering, dus niet over het hele pakket. Heb je de verzekeringen op verschillende momenten afgesloten? Dan verschillen de looptijden. En gaat de korting in vanaf de hoofdprolongatiedatum (de datum dat je de eerste verzekering in het pakket hebt afgesloten) na die 12 maanden.

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Zo hoor je van ons: 

  • Of we nog iets van jou nodig hebben om de schade goed te beoordelen. 
  • Of we je schade herstellen, een bedrag vergoeden (en hoeveel natuurlijk, niet onbelangrijk) óf dat je schade helaas niet is verzekerd.  
  • Wat de volgende stap is. Wanneer we langskomen, gaan repareren of uitbetalen bijvoorbeeld.  

 

  • Of we nog iets van jou nodig hebben om de schade goed te beoordelen. 
  • Of we je schade herstellen, een bedrag vergoeden (en hoeveel natuurlijk, niet onbelangrijk) óf dat je schade helaas niet is verzekerd. 
  • Wat de volgende stap is. Wanneer we langskomen, gaan repareren of uitbetalen bijvoorbeeld.

Emili, medewerker klantenservice, werd onlangs gebeld door een bezorgde moeder. Haar zoon van 19 ging op wereldreis - iets waar elke moeder gestrest van raakt - maar daarbij twijfelde ze of haar zoon wel goed verzekerd was.

Emili, medewerker klantenservice, werd onlangs gebeld door een bezorgde moeder. Haar zoon van 19 ging op wereldreis - iets waar elke moeder gestrest van raakt - maar daarbij twijfelde ze of haar zoon wel goed verzekerd was. Emili stelde de juiste vragen en ontdekte dat de jongen een jaar geleden al een doorlopende reisverzekering bij ABN AMRO had afgesloten. Bovendien woonde hij nog thuis en was hij daarom ook nog eens meeverzekerd op haar Aegon-polis. Hij was dus prima verzekerd, alleen twee keer!

Emili legde de moeder uit dat haar Aegon-verzekering langer liep dan zijn verzekering bij ABN AMRO, en dat ze daarom de premie bij ABN AMRO kon terugvragen. Met behulp van haar Aegon-polisblad kon ze dat tenslotte eenvoudig aantonen. Daarna was Emili zo handig om even door te vragen naar het reisdoel van de jongen. Wat bleek? De jongen wilde ook wat vrijwilligerswerk doen en misschien een cursus. En dan moet je een extra module afsluiten voor de reisverzekering. Dus ook dat regelde Emili voor haar.

Al met al zorgde Emili voor een gerustgestelde moeder, een goedkopere reisverzekering (want meeverzekeren is voordeliger dan apart verzekeren) én de nodige 'cashback' van ABN AMRO. Wij snappen wel dat de moeder tevreden ophing en Emili de rest van de dag met een big smile rondliep.

gens niet betalen van de premie.

Lindsey is weer zo'n medewerker op klantenservice met het hart op de juiste plek. Eén waar we trots op zijn. Wanneer ik haar spreek heeft ze net een dame aan de lijn gehad van wie de verzekering onlangs was opgezegd wegens niet betalen van de premie. Normaal gesproken komen deze (ex-)klanten op een lijst van wanbetalers en mogen geen verzekering meer afsluiten.

Maar Lindsey luisterde nog eens goed naar deze dame. Ze bekeek haar betaalverleden en ontdekte dat ze voorheen altijd keurig haar verplichtingen nakwam. Toen Lindsey even doorvroeg bleek wat de echte reden was. Door medische problemen was deze klant ook financieel in een lastig pakket geraakt, waardoor ze tijdelijk niet kon betalen. Inmiddels was de situatie weer normaal en wilde ze graag weer klant worden.

Lindsey zelf mag deze beslissing niet nemen, maar stak wel haar nek uit voor deze klant, Ze zocht contact met de afdeling 'acceptatie' en legde de situatie voor. Zo zorgde Lindsey ervoor dat deze dame haar verdiende tweede kans kreeg en weer van harte welkom was bij Aegon.

Natuurlijk zijn we nooit blij wanneer een klant een verzekering stopzet, maar in dit geval verdiende het een cadeautje'. Precies! Dat zijn de klantenservice-medewerkers waar we van houden bij Aegon.

Lindsey verteld me dat ze onlangs werd gebeld door een klant die een poosje in het ziekenhuis had gelegen. De man bleek 81 jaar te zijn en kwam nog maar weinig buiten. Een aansprakelijkheidsverzekering was volgens hem dan ook niet meer echt nodig. Lindsey hoorde hem aan en zorgde dat de man zich begrepen voelde. Vervolgens zorgde ze ervoor dat de verzekering werd stopgezet.

Maar daar liet ze het niet bij. Ze stuurde hem een doosje bonbons om hem beterschap en sterkte met het herstel te wensen. En dat werd zeer gewaardeerd.

Blusschade: “Líters en líters water in mijn huis…”

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Kim (36) die blusschade had.

Lees verder

Basis- of allrisk-dekking: wat kies je?

Wil je graag een beetje of veel financiële zekerheid? Die vraag kun je jezelf stellen als je een inboedel-, woonhuis- of reisverzekering bij Aegon afsluit. Want alle drie de verzekeringen zijn er in twee smaken: basis en allrisk. Om weloverwogen te kiezen, zetten we per verzekering de drie belangrijkste verschillen tussen de basis- en allrisk-dekking op een rij.

Lees verder

Leslie: “Mijn verzameling is veel meer waard dan ik dacht"

Heb jij de video gezien over de Nintendoverzameling van Mandy? Leslie wel. Hij moest toen slikken, want dacht: wat is míjn verzameling dan waard? “Kan deze onafhankelijke taxateur ook eens bij mij langskomen?”, grapte hij naar Aegon. Nou, dát vonden we eigenlijk een reuzegoed idee. Zo gezegd, zo gedaan… Taxateur Diana en Leslie vertellen hierover.

Lees verder

De cijfers liegen er niet om

Miljoenen kopjes koffie om ons alert te houden. Tientallen miljoenen telefoontjes om ons werk goed te kunnen doen. En duizenden afgehandelde schades. Bijvoorbeeld van 200 kinderen die een bal door een ruit hadden geschopt. Of van 46 mensen met een lekkend aquarium. Ofwel, ontdek de wereld van Aegon vertaald in nuttige, interessante of grappige cijfers.

Image
Welkom bij Aegon

Volg ons ook op social media

Daar plaatsen we handige tips en slimme weetjes. Ook over verzekeringen. Daarnaast delen we video’s, verhalen en andere leuke posts. Zien we je daar?