Vooruitdenken

Checklist Financieel Vooruit

  •  Meer inzicht in je geldzaken
  •  Minder geld uitgeven
  •  Geld laten groeien
  •  Verzekeringen doorlichten
Download de Checklist
Image
Vooruitdenken financieel vooruit

Laat het leven je niet overkomen. Start met vooruitdenken.

Begin met financieel vooruitdenken. Je mogelijkheden voor straks, beginnen met de slimme keuzes die je nu maakt. Gebruik bijvoorbeeld de Financieel Vooruit Checklist en zorg ervoor dat je voorbereid bent op onverwachte momenten in het leven. Denk aan onverwachte leuke momenten: ineens komt er eentje bij waardoor je minder wilt werken. Heb jij het dan financieel goed geregeld? Maar ook over de mindere momenten wil je alvast nagedacht hebben. Hoe zit het bijvoorbeeld met je geldzaken als je uit elkaar gaat. Of erger: als één van jullie overlijdt? Voorkom vervelende situaties op het moment dat ze het slechtst uitkomen. Start met vooruitdenken!

Hypotheken

Woonwensen en prioriteiten veranderen met de jaren. Past jouw hypotheek nog bij je leven straks? Maak nu slimme keuzes voor later. Doe de Financieel Vooruit Checklist en wees voorbereid op wat gaat komen.
Meer over hypotheken

Verzekeren

Een andere auto, nieuw duur schilderij of verhuizing? Juist bij veranderingen is het slim om te kijken of je verzekeringen up-to-date zijn. Wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen.
Meer over verzekeren

Advies

Vooruitdenken met een adviseur? Wil je graag onafhankelijk advies voor jouw geldzaken? Zoek een adviseur bij jou in de buurt.
Vind een adviseur

Bekijk ook

Image
Vooruitdenken met avonturiers

Vooruitdenken met.. avonturiers

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Bas (39) en Marian (41) vertellen over hun fotomoment. De fotolijst van het stel staat midden in een open veld. Dit staat symbool voor hun leven. Kijken ze vooruit, dat kan hun leven namelijk nog alle kanten op. 

Lees verder
Image
Vooruitdenken toekomstplannen

Toekomstplan: voor als je er niet meer bent

Plannen maken doen we allemaal. Van wat je eet vanavond tot je volgende reis. Een plan voor je geldzaken, dat is andere koek. Aegon's blogster Leonie duikt in de wereld van financieel vooruitdenken. Want het leven gaat alle kanten op en daar wil ze op voorbereid zijn. Adviseur Henk helpt haar op weg met haar toekomstplan. Ook als het gaat over.... Er niet meer zijn.

Lees verder
Image
Vooruitdenken stoppen met werken

"Ik zou op mijn 55ste willen stoppen met werken"

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

Lees verder