Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Vooruitdenken Financieel inzicht Bedankt voor je aanmelding

Bedankt voor je aanmelding

Fijn dat je met ons in gesprek wilt over je geldzaken. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. In de tussentijd kun jij alvast aan de slag met onderstaande tips. Zo draai je lekker warm voor het gratis vooruitdenk gesprek.

4 tips om zoveel mogelijk uit het vooruitdenk gesprek te halen:

  1. Maak vooraf een FinSnap account aan. Je leest hier hoe je dit doet. Kom je er niet uit? De adviseur helpt je graag tijdens het gesprek.
  2. Log alvast een keer in om inlogproblemen tijdens het gesprek te voorkomen.
  3. Bedenk voor jezelf wat je uit het gesprek wilt halen.
  4. Zet al je vragen en/of financiële wensen alvast op papier.

Meer inspiratie om alvast een beetje vooruit te denken:

4 momenten waarop je FinSnap wilt gebruiken

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.

49 jaar en stoppen met werken. Hoe dan?

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Soms loopt het zelfs beter dan verwacht dankzij een goede financiële voorbereiding.  Bijvoorbeeld het leven van mr FOB, eigenaar van de Financieel Onafhankelijk Blog. Hij stopte op zijn 49e met werken. Gezien dit een droom is die veel van ons hebben, laten we mr FOB aan het woord.

“We hadden ons beter in ons pensioen moeten verdiepen”

Je kinderen in Nederland én Nieuw-Zeeland laten opgroeien. Daar kozen de reislustige Dirk en zijn vrouw voor. Nu het stel bijna met pensioen gaat, brengen ze met de online tool FinSnap hun inkomsten en uitgaven in kaart. Dirk: “Eerlijk gezegd was ik nooit heel erg met mijn geldzaken bezig.”