Inloggen met Dappre

Inloggen op Mijn Aegon met één simpele scan van uw mobiel

Kent u dat? Al die verschillende websites, en steeds weer inloggen met een andere gebruikersnaam en wachtwoord. Lastig om te onthouden. Maar opschrijven? Dat is vanwege de veiligheid ook geen optie. Aegon biedt vanaf nu een oplossing: Dappre.

Met Dappre is inloggen supersimpel

Dappre is een veilige, privacyvriendelijke app waarmee u heel eenvoudig kunt inloggen op Mijn Aegon. Maar met Dappre kunt u uw gegevens veilig bewaren in een ‘visitekaartje’. U kunt deze gegevens delen met andere personen maar ook met bedrijven. Bij Aegon kunt u met Dappre veilig inloggen zonder inloggegevens.

Hoe werkt het inloggen met Dappre?  

De Dappre app moet u downloaden voordat u er gebruik van kunt maken. Dit doet u in de Google Play Store of in de App store

Download Dappre in de Google Playstore    Download Dappre in de App Store  

Vervolgens vult u in de app uw gegevens in. Dit kan alleen uw voor- en achternaam zijn. Daarna kunt u met Dappre inloggen bij Mijn Aegon, door de QR-code te scannen. Op een eenvoudige manier bent u veilig ingelogd, zonder gebruikersnaam en wachtwoord!

Inloggen met Dappre is niet alleen simpel, maar ook veilig 

Cybercriminaliteit komt vaak voor. Inloggegevens komen hierbij in handen van mensen die daar misbruik van maken. Met Dappre heeft u zonder gebruikersnaam en wachtwoord makkelijk en veilig toegang tot Mijn Aegon. Dappre maakt gebruik van het privacyvriendelijke en veilige Qiy netwerk. Wilt u meer informatie over Qiy? Bekijk dan de Qiy Trust Principles.

 

Dappre is ontwikkeld op basis van de ‘privacy by design’-principes. Deze principes voldoen aan de eisen die staan in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dappre is bovendien gebaseerd op de Qiy Trust Principles

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Staat uw vraag er niet tussen?