Het Aegon MarketingPlein - Inkomen Collectief

Welkom op het MarketingPlein voor de collectieve verzuimverzekeringen van Aegon: het MKB Verzuimplan en Gezond Werkplan. Deze pagina is speciaal voor jou als adviseur. Je vindt er allerlei handige tools voor bestaande én nieuwe klanten. Kijk gerust eens rond. Alle materialen staan gratis voor je klaar. En mis je iets? Laat het ons weten!

Neem contact op met het Klantenteam Inkomen Collectief

60.000 extra verkoopkansen met het Aegon MKB Verzuimplan

Kleine werkgevers zijn zich vaak niet bewust van hun arboverplichtingen. Er zijn grofweg 60.000 bedrijven zonder arbodienstverlening en dus zonder verzuimverzekering in Nederland. Toch is een basiscontract met een arbodienst een wettelijke verplichting sinds 2017. Deze kleine werkgevers hebben baat bij een goed advies.

Image
De MKB verzuim-ontzorgverzekering: interessant voor iedereen

Saleskit: breng risico’s en oplossingen in kaart

Een mooie kans voor jou als adviseur om risico’s en oplossingen met je klant in kaart te brengen. Aegon ondersteunt je hier graag bij. Maak nu gebruik van de nieuwe saleskit die we ontwikkelden voor de adviespraktijk aan werkgevers zonder arbodienst. 

Download de Saleskit
Image
Bekijk de 8 tips om re-integratie van je werknemers te bevorderen

Webinar: de kansen voor een MKB Verzuimverzekering

Een kleine organisatie is vaak financieel kwetsbaar. Daarnaast heeft zij weinig verzuimexpertise en biedt weinig alternatief werk dat een langdurig zieke nog wél kan uitvoeren. Voor deze kleine werkgever is een MKB Verzuimverzekering een interessante oplossing.

Bekijk het webinar

Offerte Aegon Gezond Werkplan aanvragen?

Het aanvragen van een offerte voor het Aegon Gezond Werkplan is eenvoudig. Bekijk de handige uitlegvideo hiernaast om snel aan de slag te kunnen.

Inloggen op het adviseursportaal

Lees onze blogartikelen

Image
Het Aegon Gezond Werkplan afsluiten? Bekijk hier alle informatie

Kabinetsplannen voor regels bij ziekte bieden mooie advieskans

Het kabinet wil de arbeidsmarkt grondig hervormen. Op het terrein van ziekte en arbeidsongeschiktheid springen twee plannen in het oog. Dit biedt een mooie advieskans, want voor veel mkb-werkgevers is slim anticiperen in dit geval een prima tactiek.

Lees het artikel
Image
De WIA-keuring is uw aandacht waard. Lees waarom

De WIA-keuring: de aandacht waard, ook als hij nog ver weg is

Een langdurig zieke werknemer wordt normaal pas na bijna 2 jaar gekeurd voor de WIA. Het duurt dus echt wel even voor het zover is. Toch kun je als adviseur je klanten een grote dienst bewijzen door al vroeg bij de WIA-keuring stil te staan. 

Lees het artikel
Image
Oplossingsgerichte bemiddeling bij conflict en verzuim

Behoed werkgever voor fouten bij ziekmelding in ruziesfeer

Wie adviseert over verzuim en verzekeren, kan de vraag krijgen wat de juiste vervolgactie is als een werknemer zich bij een conflict op het werk ziekmeldt. Vaak bestaat er in zo’n situatie bij de werkgever enige twijfel of de ziekmelding wel terecht is.

Lees het artikel

Bekijk de productinformatie

Met het Aegon MKB Verzuimplan is meer mogelijk dan je misschien denkt. Bekijk alle productinformatie die je als adviseur moet weten.

Alle productinfo

Mis je nog iets?

Je kunt ons nu rechtstreeks feedback geven. We willen graag weten hoe we je nog beter kunnen helpen.

Deel je idee