Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Accountant en adviseur

Onze diensten

De fiscale en juridische veranderingen op pensioenterrein volgen elkaar snel op. Is uw kennis op dit terrein actueel genoeg? Kunt en wilt u uw (DGA) relaties op het pensioenterrein nog volledig van dienst zijn? Wilt u voor extra zekerheid hierover sparren? Wij helpen u graag.

Dus heeft u behoefte aan fiscaal en juridisch advies over pensioen? Aegon Adfis is de specialist voor al uw pensioen vragen. Lees meer over wat Aegon Adfis voor u kan betekenen: 

Pensioentekort berekenen

Als uw klant denkt dat er nog voldoende fiscale ruimte over is om zijn pensioen te verbeteren. Uw klant wil wel meewerken. Kunt u al die berekeningen aan? 

Lees meer

(Sparring)-partner

Behoefte aan klankborden? Of even navragen hoe het fiscaal of juridisch ook al weer zit voordat u uw pensioenklant adviseert? U kunt niet alle kennis paraat hebben.

Lees meer

Second opinion

Soms geeft het oordeel van een tweede expert u en uw klant net dat extra stukje zekerheid.

Lees meer

Pensioenspreekuur

Informatie over actuele fiscale en juridische pensioenontwikkelingen en jurisprudentie.

Lees meer

Meer weten over Aegon Adfis?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het intake/inventarisatiegesprek is bij ons gratis. Dit betekent dat u ons altijd kunt bellen met uw vraag. Wij doen u dan kosteloos een voorstel met de werkzaamheden en tarieven

Neem contact op