Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Accountant en adviseur

Zakelijk Aegon Adfis Accountant en adviseur

Onze diensten

De fiscale en juridische veranderingen op pensioenterrein volgen elkaar snel op. Is uw kennis op dit terrein actueel genoeg? Kunt en wilt u uw (DGA) relaties op het pensioenterrein nog volledig van dienst zijn? Wilt u voor extra zekerheid hierover sparren? Wij helpen u graag.

Dus heeft u behoefte aan fiscaal en juridisch advies over pensioen? Aegon Adfis is de specialist voor al uw pensioen vragen. Lees meer over wat Aegon Adfis voor u kan betekenen: 

Pensioentekort berekenen

Als uw klant denkt dat er nog voldoende fiscale ruimte over is om zijn pensioen te verbeteren. Uw klant wil wel meewerken. Kunt u al die berekeningen aan? 

Lees meer

(Sparring)-partner

Behoefte aan klankborden? Of even navragen hoe het fiscaal of juridisch ook al weer zit voordat u uw pensioenklant adviseert? U kunt niet alle kennis paraat hebben.

Lees meer

Second opinion

Soms geeft het oordeel van een tweede expert u en uw klant net dat extra stukje zekerheid.

Lees meer

Pensioenspreekuur

Informatie over actuele fiscale en juridische pensioenontwikkelingen en jurisprudentie.

Lees meer

Meer weten over Aegon Adfis?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het intake/inventarisatiegesprek is bij ons gratis. Dit betekent dat u ons altijd kunt bellen met uw vraag. Wij doen u dan kosteloos een voorstel met de werkzaamheden en tarieven

Neem contact op