Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Trainingen in het land

trainingen in de regio
Zakelijk Aegon Adfis Aegon Adfis Academy Trainingen in het land

Kies de training die bij u past

Wilt u weten wat er speelt in de wereld van pensioen en inkomen? Maar heeft u niet veel tijd? Volg dan een training van Aegon Adfis Academy. Daarmee wordt u in één dagdeel bijgepraat door onze experts. De groepen zijn klein. U heeft dus alle gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen met collega’s en vakgenoten.

Ons actuele trainingsaanbod

Het nieuwe pensioenstelsel

Minister Koolmees stuurde op 22 juni 2020 een hoofdlijnennotitie daarover naar de Tweede Kamer. Het is de bedoeling dat het nieuwe pensioenstelsel ingaat op 1 januari 2026. Kunt en moet u al voorsorteren op dit nieuwe stelsel?

De premieovereenkomst 2.0: waar moet u op letten?

De premieovereenkomst is sterk in opkomst. Hoe zit het met beleggingsmixen en lifecycles? Welke keuzes zijn er? En wat zijn de belangrijkste kansen en risico’s? U hoort het in deze populaire training.

  • Webinar

De belangrijke rol van de OR bij pensioen

Als OR-lid speelt u een bepalende rol bij de pensioenregeling van uw bedrijf. Leer alles over de uitdagingen en valkuilen die u tegenkomt. En ontdek welke bevoegdheden u heeft. Zodat u een goed geïnformeerd besluit kunt nemen.

  • Datum en locatie in overleg

Liever een training bij u op kantoor?

We kunnen deze trainingen ook bij u op kantoor geven. Handig als u met een grotere groep bent. Of als u een training wilt die helemaal is toegesneden op uw situatie. Meer weten? Bel ons op 070 344 52 10. Of stuur een mail naar adfis@aegon.nl.

Neem gerust contact op met ons

Aegon Adfis - Vera Hek

Vera Hek-Weghorst

Voor inhoudelijke zaken

070 344 81 51

vhek@aegon.nl

Het team van Aegon Adfis

Astrid Lejewaan

Voor logistieke zaken

070 344 56 50

adfis@aegon.nl